Nyt kun Strömsö on tauolla (ja toivon mukaan siltä palaa!) on aika muistella viimesyksyistä havaintokurssia Helsingin Tukkutorilla. Suomen Kukkakauppiasliiton Helsingin piiri on aktiivinen kurssien järjestäjä ja olen aina mahdollisuuksien mukaan kursseille osallistunut. Useimmiten kurssit ovat kolmen tunnin havaintokursseja, enkä vielä kertaakaan ole kursseilta lähtenyt ilman että pää olisi täynnä uusia ideoita ja ajatuksia! Kursseille voi osallistua kuka tahansa, eikä tarvitse olla SKKL:n jäsen. Suosittelen lämpimästi kaikille vähänkään alasta kiinnostuneille!

Owe Salmela har blivit bekant via FST5:s Strömsö och har man ”träffat” någon varje söndageftermiddag för flera år, kändes det nästan som att gå och träffa en gammal vän. Jag hade nog vissa förväntningar angående Owes kurs och som de säger: det gick som i Strömsö! Owe hade användbara och fina ideer och för en kväll fick jag vara med i Strömsö – eller så kändes det i alla fall.

Pidän kovasti Owen ajatuksista ja tavasta käyttää luonnonmateriaalia kuten oksia ja risuja. Erityisen ihastunut olen Strömsössä aikanaan lanseerattuihin kukkatatuointeihin. Loistava idea ja mainio vaihtoehto koruille esimerkiksi juhlapukeutumisessa! Milloinkahan itsenäisyyspäivän vastaanotolla nähdään ensimmäinen kukkatatuointi? Sitä odotellessa tässä viimesyksyisen Terveiset Strömsöstä! -havaintokurssin makupaloja syksyn piristykseksi, olkaa hyvät!

 

Share: