Espoon talvi. Se vaikuttaisi olevan vähäluminen, kohtalaisen lämmin ja jatkuvasti pimeä. Harmaa ja pimeä päivä kirkastui kuitenkin iltaa kohti kummasti, kun sain ohjata mukavaa kurssilaisryhmää kimpun sitomisen saloihin!

Spiraalitekniikka on niitä asioita, jotka näyttävät yksinkertaisilta mutta vaativat kyllä treenaamista. Spiraalitekniikka on siis se asia, jonka takia kukkakimpuissa ne varret sen narun alapuolella sojottavat säteittäin ulospäin, eivätkä mene samaan suuntaan. Yllättävän hienosti tekniikka otettiin haltuun ja (vanha kasvatustieteen ylioppilas kun olen) muutaman tee-ja-pura-ja-tee-uudelleen -rupeaman jälkeen oli tuloksena 13 komeaa talvista kimppua!   Ja kun kimput olivat valmiit, harjoittelimme vielä pakkaamaan ne oikeaoppisesti kunnon kuljetuspakettiin.

Kiitos kurssilaisille mukavasta illasta ja muistakaa harjoitella kotona (vaikka sitten niillä lyijykynillä…) ettei tekniikka unohdu!

Share: