Nonni. Nyt sitä lunta saatiin, ja ihan reippaalla kädellä näköjään. Mutta en valita, vaikka myräkkä tekee monta asiaa hankalammaksi. Se saa myös aikaan sen, että ulkona on valoisampaa ja puhtaampaa. Kaunista.

Huomenna on joulukuun ensimmäinen päivä. Ja saa avata joulukalenterin ensimmäisen luukun! Jos et ole hankkinut omaa joulukalenteria, kurkkaahan tänne päivittäin. Blogissa alkaa nimittäin kukkapainotteinen joulukalenteri, jossa joka päivä tarjoillaan yhden kuvan verran ideoita, inspiraatiota tai ihan vaan jotain kaunista ja jouluisaa!

Tervetuloa mukaan joulunodotukseen!

So. I have been waiting for some snow to come and boy did I get what I wanted! It has been snowing the whole day and doesn’t look like it will end tonight… But I am not complaining, even though this blizzard makes a lot of things pretty challenging. It also makes the landscape so beautiful and peaceful. And clean somehow.

Tomorrow is the first day of December. And you get to open the first window of your advent calendar! If you haven’t gotten yourself one, take a peek here daily. We will have a floral advent calendar with ideas, inspiration or just something pretty and christmasy!

Let’s wait for Christmas together!

Share: