Tervetuloa tekemään kaunis kukka-asetelma ensimmäisen adventin kunniaksi!

Tehdään yhdessä sienitekniikalla leikkokukkia, luonnonmateriaaleja ja erilaisia koristeita käyttäen kestävä ja joulun tunnelmaa henkivä asetelma. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta kukkasidonnasta, vaan opimme yhdessä tekemällä. Ja valmiin työn saat totta kai viedä kotiin! Eikä kurssille tarvitse tulla yksin, vaan voit ottaa mukaan vaikka työkaverin! Kurssille ovat tervetulleita myös lapset aikuisen seurassa.

Kurssin hinta on 50 euroa. Hinta sisältää ohjauksen ja tarvittavan materiaalin yhteen asetelmaan. Kurssi järjestetään Helsingin keskustassa.Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 26.11.2012 mennessä minna@penttalafloral.fi.Kurssi järjestetään, mikäli saadaan vähintään 8 osallistujaa. Maksimimäärä on 15 kurssilaista.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

Share: