Kaikki rakastavat kukkia, eikö vaan? Belgialainen Emily ainakin oli sitä mieltä, kun hän aikanaan aloitti keräämään omasta puutarhastaan kukkia, sitomaan niitä pieniksi kimpuiksi ja jättämään niitä ohikulkijoiden adoptoitaviksi. Ihan vaan hyvää mieltä jakamaan. Pikku hiljaa loistava idea alkoi levitä laajemmaltikin, ja niinpä tänään sunnuntaina vietetäänkin ensimmäistä kansainvälistä Lonely Bouquet Daytä eli Yksinäisen Kimpun Päivää! Osallistujia on ympäri maailmaa ja kimppujen matkaa voi seurata Facebookissa ja kartalla.

Everybody loves flowers, right? Emily from Belgium certainly thought so when she started picking flowers from her garden, making small bouquets she left around her town for passers-by to adopt. Just to put a smile on somebody’s face. Slowly this lovely idea started spreading and today, on Sunday, is the first international Lonely Bouquet Day! Flower people around the world are participating in spreading the happiness and you can follow the bouquets and their ”adoption journeys” in Facebook or on the map

En tunnetusti tarvitse montaa kehotusta, jos on luvassa hauskaa projektia ja niinpä tänä aamuna hiivin pitkin unista Helsinkiä neljän ”yksinäiseni” kanssa, miettien mistä ne parhaiten saattaisivat päätyä adoptoitaviksi. Toivottavasti ne saavat uuden kodin ja ilahduttavat löytäjäänsä! Kiitos Emilylle loistavasta ideasta, terveisiä kaikille päivään osallistuneille ja onnea kaikille kimpun adoptoineille ympäri maailmaa. Kuten Emily sen sanoo: levitetään iloa ja hymyjä – yksi kukka kerrallaan!

I am known not to need much convincing when it comes to fun projects. And so I sneaked around sleepy downtown Helsinki this morning with my four ”lonelies” trying to find perfect spots for them to be adopted by someone. I hope they have found new homes and have put a smile on somebody’s face! Thank you Emily for such a lovely idea, greetings to everyone participating today and congratulations all of you who have adopted a bouquet today, where ever you are. As Emily puts it: let’s spread happiness and smiles, one flower at the time!

Valmiina lähtöön! Ready to go!

Valmiina lähtöön! Ready to go!

Ensimmäinen kimppu Kaivopuiston rannassa. The first bouquet in Kaivopuisto.

Ensimmäinen kimppu Kaivopuiston rannassa. The first bouquet in Kaivopuisto.

Toinen kimppu chillailee Espalla. Second one chilling at Esplanade Park.

Toinen kimppu chillailee Espalla. Second one chilling at Esplanade Park.

Kolmas jäi odottamaan ratikkaa. The third one decieded to take a tram.

Kolmas jäi odottamaan ratikkaa. The third one decieded to take a tram.

Neljäs odottelee sulhasta Vanhassa kirkkopuistossa. The fourth waits for her fiancee at the Old Church Park.

Neljäs odottelee sulhasta Vanhassa kirkkopuistossa. The fourth waits for her fiancee at the Old Church Park.

Jos löysit minut, olisi mukava kuulla minne päädyin! If you found me, I'd love to hear from you!

Jos löysit minut, olisi mukava kuulla minne päädyin! If you found me, I’d love to hear from you!

Share: