Kesä ja häät kuuluvat yhteen, vähän niin kuin mansikat ja kermavaahto. Yhdet ihanat häät juhlittiin taas eilen, kun A&M viettivät hääjuhliaan hotelli Crowne Plazassa!

Summer and weddings go together like strawberries and cream. And another lovely summer wedding took place yesterday at Crowne Plaza hotel, as A&M had their wedding reception in the hotel’s stylish Royal Hall!

Pidän kovasti pyöreistä juhlapöydistä, sillä ne mahdollistavat sosiaalisen kanssakäymisen aivan eri tavalla kuin meillä tavallisemmat pitkulaiset. Pyöreää ja romanttista oli myös kukkakoristeluissa kukkien muodosta ja tunnelmasta alkaen. Itse ihastuin ikihyviksi morsiamen käsin tekemiin pikkuisiin lintukoristeisiin, jotka toivat kattaukseen leikkisyyttä ja hyvää mieltä!

I am a fan of round banquet tables, as they allow you to be more social than those long rectangular table we so fancy in Finland. Round and romantic were also the florals and the whole athmosphere of the room. I absolutely fell in love with the cute little birds, hand made by the bride! They added playful feel to the whole decor, I think.

crowneplaza1

 

crowneplaza3

 

crowneplaza7

 

crowneplaza4

 

crowneplaza5

 

crowneplaza6

Iloista elämänmatkaa, A&M!

Happy lifetime together, A&M!

Share: