Vuosi sitten tutustuin ihanaan pariskuntaan, joka suunnitteli kesähäitä vuodelle 2013. Lähdimme yhdessä suunnittelemaan ja hahmottelemaan kukkia hääjuhlaan ja morsian, joka työnsäkin puolesta suunnittelee ja toteuttaa erilaisia tapahtumia, oli kerännyt kansioon tunnelma- ja viitekuvia, joiden pohjalta oli helppo jatkaa.

A year ago I met a lovely couple who planned a summer wedding in 2013. Together we started discussing the florals for their big day and as the bride, planning events as a part of her job, had collected a portfolio of different ambiences and styles, it was easy to find the right direction.

Jossain vaiheessa ehdotin sulhaselle morsiuskimpun tekoa, sillä pariskunta oli tehnyt kihlasormuksensa yhdessä toisilleen. Ja kun morsiuskimppu aikanaan oli nimenomaan sulhasen lahja morsiamelle, arvelin idean sopivan heidän tyyliinsä. Ja niin siinä sitten kävi, että häiden aattona J tuli sitomaan morsiamelleen unelmien hääkimpun.

At some point I suggested that the groom could come and make the bouquet for her bride himself. In the early days the wedding bouquet was the groom’s gift for the bride, and since the couple had made their engagement rings together for each other,I figured this might be fun to do as well. And so the brave groom came, a day before the wedding, to make the bouquet of her bride’s dreams!

Kaksi- ja puolituntisen rupeaman aikana J osoittautui tarkaksi, taitavaksi ja idearikkaaksi sitojaksi. Kovinkaan paljon ohjausta ei oikeastaan tarvittu ja hankalat kohdat selvitettiin yhdessä. Lopputulokseen olimme molemmat varsin tyytyväisiä ja pariskunnan häät kuvaava Janne Miettinen sai vähän erilaista materiaalia häävalokuviin, uskoisin. Kiitos J rohkeudesta, mahtava suoritus!

In two and a half hour’s time it became clear that J was precise, skillful and innovative in making the bouquet. He didn’t need that much of guidance and tricky parts we cleared together. The final bouquet was a beauty and both the maker and the mentor were very happy and pleased! And I believe Janne Miettinen, their wedding photographer, got some not-so-ordinary material for the wedding portfolio, Thanks J for being brave and taking up the challenge, well done!

särkkä2

 

särkkä1

 

särkkä3

 

särkkä4

 

särkkä5

 

Share: