Olen varmaan aikaisemminkin kertonut ihastuksestani Helsingin edustan pieniin saariin? No, tänä kesänä on ollut ilo saada ihan työn puolesta harrastaa saarimatkailua ja Suomenlinnan kaupunginosaan kuuluva Särkän saari edustaa ehdotonta parhaimmistoa!

I’ve probably told you before about my crush on the small islands of Helsinki? Well, this summer I have been fortunate to have been able to visit these small gems for professional reasons and I have to say that Särkkä Island is absolutely one of the loveliest!

Ravintola Särkänlinnassa hääjuhlaansa viettivät M&J, joihin jo aiemmassa postauksessa hiukan tutustuittekin. Ja ehkäpä morsiuskimpun tyylistä jo arvelittekin, että samalla romanttisen pehmeällä teemalla jatkettiin myös juhlatilan koristelussa? Piper-salin kauniit, selkeät seinät ja upeat ikkunasyvänteet eivät mitään kovin modernia koristelua ehkä kaipaisikaan, luulen. Kesäinen niitty, mutta ei kuitenkaan ihan mikä tahansa ojanpenkka, oli lähtökohtana kukkia suunniteltaessa.

M&J, whom you kind of met in my previous post, celebrated their nuptials at restaurant Särkänlinna. And perhaps you already guessed that we might continue with the same soft, romantic theme already seen in the wedding bouquet? And you guessed right, and I don’t think that Piper hall even wants to have very modern, quirky florals inside its walls. A summer meadow (or some castle’s garden…) was the starting point to florals.

pfd-sarkanlinna-1006

pfd-sarkanlinna-1013

pfd-sarkanlinna-1018

pfd-sarkanlinna

Ja lopuksi vielä sulhasen tekemä kimppu upean morsiamen kanssa odottelemassa vihkitilaisuuden alkua! Onnea ja iloa, paljon ihania hetkiä ja rakkautta elämäänne, M&J!

And finally the bouquet, made by the groom himself, with the most gorgeous bride waiting for the ceremony to begin! Happiness and joy, lots of wonderful moments and love to your life, M&J!

särkänlinna1

Share: