Viime lauantaina, 5.4.2014 kilpailtiin Helsingin Messukeskuksen Lasigalleriassa kukkasidonnan merkeissä. Suomen Kukkakauppiasliiton Helsingin piirin järjestämässä Helsingin Avoimet 2014 -kukkasidontakisassa 20 toinen toistaan taitavampaa kilpailijaa otti kisajärjestäjien haasteen vastaan ja saapui aamuhämärissä paikalle työkalupakkeineen.

Helsinki Open 2014 floristry competition took place in Expo and Convention Center in Helsinki. Organized by Finnish Florists’ Association’s Helsinki District, this competition attracted 20 skillful competitors who accepted the competition challenge and arrived at dawn, armed with their toolboxes.

Kilpailussa sidottiin kolme yllätystyötä: Aalto, Kevät kehyksissä ja Aavikon aarteet. Kokonaiskilpailun voitti Järvenpään Kukkatalon Hanna Tervo, toiseksi sijoittui floristimestari Virve Holm Helsingistä ja kolmossijan saavutti floristiopiskelija Taru Kaukonen Keudan Aikuisopistosta.

All three tasks were surprise tasks: Aalto, Spring in Frame and Desert’s Treasures. Hanna Tervo from Järvenpään Kukkatalo won the competition, master florist Virve Holm took second place and floristry student Taru Kaukonen from Keuda Adult Education was third.

Mutta höpinät pois ja kuvia ihastelemaan!

Enough with talking, let’s look at them pictures! 

hkiopen1 hkiopen2 hkiopen3 hkiopen4 hkiopen5 hkiopen6 hkiopen16 hkiopen15 hkiopen14 hkiopen13 hkiopen12 hkiopen11 hkiopen9 hkiopen8 hkiopen7 hkiopen17

Kiitos kuvaamisesta Lotta! Ja hyvät kilpailijat, kun tunnistatte oman (tai kaverin työn) näistä kuvista, vinkatkaa ihmeessä niin osaan merkitä oikean tekijän kuviin. Sattuneesta syystä kun ei oikein ehtinyt seurata, kuka teki ja mitä. Kiitos!

Thaks for taking pics, Lotta! And dear contestants, when you recognize your work from these photos please let me know, so that I can properly give credit. For some reason I didn’t have any possibility to keep track on who made which design on Saturday. Thanks!

 

 

Share: