pfd-karhusaari-1116

Länsiväylän varrella Espoon Karhusaaressa komeilee iso vanha rakennus. Sinebrychoffin huvila on taatusti tuttu rakennus siitä ohi ajaville, sen verran komealta se näyttää. Ja sellainen se onkin! Ja aivan ehdoton paikka romanttisille kesähäille.

By Länsiväylä highway, in Karhusaari, Espoo there stands a big old mansion. Sinebrychoff Villa is probably a well-known sight for all driving by because of it’s grand looks. And it really is grand, inside and outside! And a perfect location for a romantic summer wedding.

Vihkiminen tapahtui upealla purjelaiva m/aux Svanhildilla, jolla morsiuspari seurueineen myös rantautui Karhusaareen. Niinpä tyyliin sopivasti morsiuskimppu, sulhasen ja sulhaspoikien vieheet sekä morsiustyttöjen kukat oli koristeltu raikasta sinivalkoista nauhaa käyttäen. Ja morsiusparin kukkia somisti vielä rakastavaisten solmu. Karhusaaressa kukat olivat kesäisen romanttiset ja väriskaala talon sisustuksen mukaisesti tummempi kuin morsiuskukissa. Iso kiitos työssäoppijoille Annelle ja Jonnalle, jotka tällä viikolla olivat työssä mukana.

Kiitos luottamuksesta kukka-asioissa ja onnea ja iloa, H&J!

The wedding ceremony took place on a magnificent wooden galleass m/aux Svanhild, on which the happy couple sailed to Karhusaari. The bridal flowers were decorated with crisp blue and white striped band. And to top it all off, the bridal bouquet and groom’s boutonniere were adorned with a lover’s knot. At Karhusaari the flowers were very summery and romantic and the color scheme a bit darker, to fit in with the mansion’s style. A big thank you to trainees Anne and Jonna for this week.

Thank you for trusting me with your wedding flowers and a lot of happiness and joy to you, H&J!

pfd-karhusaari-1021

pfd-karhusaari-1057

pfd-karhusaari-1046

pfd-karhusaari-1051

pfd-karhusaari-1072

pfd-karhusaari-1076

pfd-karhusaari-1103

pfd-karhusaari-1100

pfd-karhusaari-1107pfd-karhusaari-1115

Share: