Täydellisen kauniina kesäpäivänä vihittiin Helsingissä J&J. Ihana pariskunta oli valinnut väreikseen sinisen, valkoisen ja keltaisen. Kukissa morsiusparille valittiin omaksi kukaksi tyylikäs valkoinen kalla ja muu morsiusseurue kukitettiin harsokukalla ja kultahehkulla.

On an absolutely perfect summer day in Helsinki J&J were married. The sweet couple had chosen royal blue, white and yellow for their wedding colors. Flowerwise the bride and groom’s special flowers were elegant white calla lilies and the rest of the bridal party’s flowers were gypsophila and billy balls (craspedia).

särkänlinna3

särkänlinna4

särkänlinna2

Vihkimisen ajaksi vihkikirkko koristeltiin myös kukkasin. Penkkien päätyihin tehtiin teemaväreissä hehkuvat koristeet, jotka toistivat kauniiden lasimaalausten tunnelmaa.

For the wedding ceremony the church was also decorated with flowers. Cone bouquets in the happy couple’s colors adorned the isle, echoing the radiant colors of the beautiful stained glass windows. 

särkänlinna10

Hääjuhlaa vietettiin ravintola Särkänlinnassa. Ehdottomasti yksi suosikkihääjuhlapaikoistani! Piper-salin valkoiset, eleettömät seinät vievät ajatukset aina jonnekin vuosisatojen taakse, vaikkei itse rakennus ollenkaan niin vanha olekaan. Täällä jos jossain pääsee lähelle linnamaista tunnelmaa! Ja vain pienen merimatkan päässä mantereelta. Suurkiitos Annelle, jonka kanssa sain tämän viikon tehdä hommia.

The reception was held at Särkänlinna restaurant. Absolutely one of my favorite wedding venues in Helsinki! The understated white walls of Piper hall makes you feel like you’re somewhere centuries ago, even though the building is not that old at all. This is a place to get close to a castle-like feel! And just a small boat trip away from the mainland. A big thank you to Anne, with whom I had the pleasure to work with this week.

särkänlinna

särkänlinna6

särkänlinna7

särkänlinns5

Lämpimät kiitokset J&J ja onnellista yhteiselämää!

My heartfelt thanks to you J&J and a happy life together!

särkänlinna11

Share: