carlberg10

Kun ajelee Espoossa Kehä III:n viertä, on yhtäkkiä ihan maaseudun rauhassa. Espoon vanhin nuorisoseurantalo Carlberg sijaitsee idyllisessä ympäristössä ja on mitä mainioin paikka kesähäiden järjestämiseen. Gammelgård ungdoms- och allmogeföreningenin seuratalo on seissyt paikallaan vuodesta 1907 ja toimii edelleen arkisin harrastustilana ja viikonloppuisin usein juhlapaikkana.

When driving in Espoo near one of the busiest highways, you suddenly find yourself in rural surroundings. Carlberg, the oldest people’s house in Espoo, is located in an idyllic village and is a perfect place for a summer wedding! The building is owned by a Swedish-speaking association and has stood there since 1907. And it still functions as a place for hobbies and different activities during weekdays and as a festival hall during weekends.

S&A halusivat hääkukistaan kevyet, romanttiset ja niittymäiset ja kun tapasimme paikan päällä, kävi ilmi ettei Carlbergiin olisi oikein muunlaisia voinut tehdäkään. Vihreä väri ja vaaleat, kylmät pastellisävyt olivat toiveena ja kun morsiusparin omaksi väriksi valittiin vaalea lila, tulivat muut kukat sitten vaaleanpunaisen ja valkoisen sävyissä. Ihanat työssäoppijat Anne ja Tiina olivat mukana toteuttamassa morsiusparin kukkaunelmia, ja lopputulos oli kyllä paikan henkeen hyvin istuva. Kiitos Anne ja Tiina!

The brief for the florals was lightness, romance and meadow. And when we met at the venue, it became clear that it would be just perfect. Green color and cold pastels were on the wish list and as we reserved pale lilac color for the bride and groom, other florals were in various shades of lighter pink and white. Lovely trainees Anne and Tiina helped fulfill the happy couple’s floral dreams and I think the result fits perfectly with the venue’s atmosphere. Thank you Anne and Tiina!

carlberg2

carlberg4

carlberg5

carlberg8

carlberg6

carlberg7

carlberg12

Pienenä tärkeänä lisänä sain hakea morsiamen vanhempien luota juuri kauneimmillaan kukkivaa jasmiinia jasmiketta (kiitos blogin tarkkasilmäiselle puutarhurilukijalle, meni floristilta puurot ja vellit ihan sekaisin!), joka toivotti juhlavieraat tervetulleeksi. Ja jotta morsiamella olisi myös jotain vanhaa, sidottiin lapsuudenkodin jasmiinia jasmiketta myös morsiuskimppuun. Lämmin kiitos, S&A ja ihanaa yhteistä taivalta!

As a small but important touch I got to pick up some perfectly blooming jasmine mock-orange (thanks to my blog’s sharp-eyed reader, who happens to be a gardener as well and helped put the facts straight!) from the brides’s childhood home. The branches welcomed the wedding quests at the door and to ensure the bride had ’something old’, we put some in her bridal bouquet as well. A warm thank you, S&A, and I wish you a wonderful journey together!

carlberg9

carlberg11

carlberg13

Share: