Viime vuonna aloitettu suunnitteluprojekti päättyi kauniina elokuisena lauantaina, kun M&V sanoivat toisilleen ”tahdon”. Olimme tavanneet muutaman kerran matkan varrella ja miettineet eri vaihtoehtoja häiden kukituksen suhteen. Lopputuloksena raikkaat, valkovihreät kukat ja romanttinen tunnelma kertoivat juuri oikeanlaisen tarinan ja istuivat loppukesän lämpimään tunnelmaan vallan mainiosti.

Design project we begun last year reached its end, as M&V said their ”I do’s” on a beautiful Saturday in August. We had met a couple of times during this project and discussed the different options for their wedding flowers. The result, fresh white and green flowers with a romantic feel told just the right kind of story about the lovely couple and were a perfect choice for a late summer atmosphere.

MV1

Hotelli Haaga osoittautui erinomaiseksi hääjuhlapaikaksi. Myönnetään, että omat mielikuvani paikasta olivat hieman ennakkoluuloiset, mutta tavattuamme paikan päällä sain todeta, että ne olivat täysin turhia! Hääparin valitseman lämminhenkisen tilan lisäksi hotellista löytyy muitakin tiloja niin pienten kuin suurten juhlien järjestämiseen. Panostimme sisääntuloon ja sen kukittamiseen. Ulkopuolelle, hotellin kukkakoristeiden lisäksi, valitsimme hortensiaistutuksen ja sisäpuolelle puolestaan sidottiin romanttinen, rehevä asetelma luomaan häätunnelmaa. Kiitokset Tiinalle ja Jonnalle tämänviikkoisesta yhteistyöstä!

Haaga Hotel proved to be an excellent place for a wedding. I must admit my visions of the place were a bit mixed, but after visiting the premises with the lovely couple I was glad they proved to be wrong! The hotel has to offer plenty of different venues for a perfect celebration, including the intimate space M&V had chosen. We put emphasis on the entrance: a beautiful hydrangea welcomed guests in with the hotel’s outdoor florals and on the inside there was a lush, romantic arrangement to set the right mood for a late summer wedding. Thank you Tiina and Jonna for co-operation this week.

MV2

MV4

Suuret kiitokset luottamuksesta, M&V, ja onnellisia päiviä ja vuosia yhdessä!

A big thank you for trusting me with the flowers, M&V, and a lot of happy days and years together to you!

MV6

 

 

Share: