International Floral Art 16_17_CVR (kopio)

Harvoin menen sanattomaksi, kuten ehkä saatattekin tietää. Viimeisen vuoden aikana se on tapahtunut kolme kertaa. Ensimmäisen kerran viime keväänä, kun sain sähköpostiin kutsun osallistua Stichting Kunstboekin kustantamaan International Floral Art 2016-2017 -kirjaan. Toisen kerran mykistyin kesäkuussa, kun sain viestin että olen mukana kirjassa. Ja tänään kolmannen kerran, kun kirja saapui ja siinä oli mukana kaksi sidontatyötäni. Huhhuh. Ei meinaa pieni ihminen käsittää, että saa olla tällaisessa mukana. Ja huippuseurassa vielä.

I seldom find myself at loss for words, as you may know. During these last 12 months it has happened three times. First last spring, when I got an invitation to participate in International Floral Art 2016-2017 book by Stichting Kunstboek. The second time was in June, when I got an email telling me I was going to be one of the designers published in the book. And third time was today, when the book arrived and I found two of my designs featured in it. Whooooa. I find it hard to believe. Hard. To. Believe. 

kimi1 kimi2 kimi3 kimi4 annukka1 annukka2

Kuvausprojekti sisälsi neljä kuvaa neljästä eri työstä. Ensimmäiset kuvat otettiin samana päivänä, ja malleiksi lupautuivat siskoni Annukka ja lapsuudenystäväni Kimi. Hauskan päivän saldona saatiin iloisia kuvia, joita katsoessa vieläkin hymyilyttää. Kiitos oman elämänsä supermallit Annukka Sironen ja Kimi Nurmi mukanaolosta projektissa! Parempia malleja ei olisi voinut olla!

The project consisted of four photos of four different designs. The first photos were taken on one day, and my sister Annukka and childhood friend Kimi were modeling for the designs. After a fun-filled day we got happy photos, which I still can’t look at without a big smile. Thank you to my perfect supermodels Annukka Sironen and Kimi Nurmi for being a big part of this project! I couldn’t have hoped for better models!

kirja3 kirja1 kirja2

Suuri kiitos lahjakkaalle aviomiehelleni Antti Penttalalle, joka jaksaa kuvata milloin mitäkin tekeleitäni ja virityksiäni. Ilman sinua ei tässä ihmeteltäisi. <3

A big thank you to my talented husband Antti Penttala, who uses his skills to make my designs look as good as they can. This would never had happened without you. <3

Onnea kaikille kirjassa mukana olleille, mahtavia töitä ja inspiraatiota! Kiitos Stichting Kunstboek, että sain olla mukana!

Congratulations to all featured in the book, such marvellous designs and inspiration! Thank you to Stichting Kunstboek for an amazing opportunity!

Kuvat Antti Penttala, paitsi International Floral Art 2016-2017 Stichting Kunstboek.

All photos by Antti Penttala, except the cover of International Floral Art 2016-2017 courtesy of Stichting Kunstboek.

#internationalfloralart #internationalfloralartbook #stichtingkunstboek

Share: