Kesä. Aurinko. Saaristo. Meri. Värit. Luonto. Ja totta kai rakkaus.

Siinä tämänpäiväisten kesähäiden menestysresepti kaikessa yksinkertaisuudessaan. Ihana hääpari toivoi saaristoravintola Paveniin rentoja, iloisia, värikkäitä ja luonnollisia kukkia. Pavenin kapeat pöydät asettivat omat rajoituksensa, mutta hyvin pienet maljakot luonnonkukkineen ja ostomateriaaleineen paikkansa löysivät viinilasien ja aterimien joukossa, ja lopputulos oli kesäisen iloinen ja epämuodollinen!

IMG_5470

Summer. Sun. Archipelago. Sea. Colors. Nature. And of course love.

That was the perfect recipe for today’s summer wedding at restaurant Paven in Espoo archipelago. The lovely couple wished for relaxed, happy. colorful flowers with a natural feel. The narrow tables at the restaurant set some limits to flowers, but small vases filled with both bought and foraged floral material found their places between wine glasses and cutlery. And the result was happy, summery and informal!

IMG_5422 IMG_5427 FullSizeRender

Näyttökuva 2016-07-09 kello 18.50.17 (kopio)

Kukkien värimaailma ja tunnelma löytyi luontevasti hääkutsusta. Kutsussa oleva hiirenvirna (Vicia cracca) meinasi aiheuttaa päänvaivaa, kun sen kukinta alkoi tänä kesänä kovin aikaisin. Luontoäiti hoiti asiansa kuitenkin niin, että se oli vielä hyvässä kukassa hääpäivänä ja sitä saatiin tuotua niin morsiuskukkiin kuin koristeluunkin. Luonnosta kerättiin myös niittynätkelmää (Lathyrus pratensis), metsäapilaa (Trifolium medium), juolavehnää (Elymus repens), niittynurmikkaa (Poa pratensis) ja ojakärsämöä (Achillea ptarmica).

IMG_5456

The colors and feel to flowers was picked from the wedding invitation. Tufted vetch (Vicia cracca) almost gave us some headache, since it started blooming pretty early this summer. Mother nature took care of our needs however, and we managed to include it in both bridal flowers and decorations. And she also provided us with meadow vetchling (Lathyrus pratensis), zigzag clover (Trifolium medium), couch grass (Elymus repens), common meadow-grass (Poa pretens) and sneezewort (Achillea ptarmica).

IMG_5461

Suurkiitokset Elsa ja Saara avusta! Ja suurkiitos J & V luottamuksesta kukkien suhteen! Toivottavasti avioliittonne on yhtä iloinen, värikäs ja rento kuin tämänpäiväiset kukat!

IMG_5465

A big thank you to Elsa and Saara for your help! And a big big thank you to J & V for the joy of making your wedding flowers! May your marriage be as happy, colorful and relaxed as today’s flowers!

IMG_5473

Share: