Pehmeä vaaleanpunainen, raikas valkoinen ja kesäinen vihreä olivat kukkien väreinä, kun S&J vihittiin Valkosaaren Telakalla lauantaina. Rento mutta juhlava tila sai koristeekseen neilikkaa, eucalyptusta ja vahakukkaa ja morsiusparin kukissa oli lisänä ihana David Austin -ruusu Juliet. Upea ruusu upealle parille!

Kiitos S&J kuvista sekä luottamuksesta kukkien suhteen ja onnea ja iloa elämään avioparina! Kiitos myös Steniuksen Tiinalle suosittelusta ja työparilleni Saaralle yhteistyöstä.

Soft blush pink, fresh white and summery green were the tones for the flowers, when S&J got married at Valkosaaren Telakka last Saturday. Laid-back but festive venue was decorated with carnations, eucalyptus and wax flower, while the bridal flowers had a lovely David Austin -rose Juliet as a bonus – a beautiful rose for beautiful couple!

Thank you S&J for the pics and trust. I wish you happiness and joy to your life as husband and wife! Thank you to Tiina from Stenius flower shop for recommendation and my colleague Saara for co-operation.

IMG_5631 IMG_5635 IMG_5667 IMG_5694 IMG_5699 image1 image2 image4 image3 image5

Share: