alicealicesgreenbouquet

On päiviä, jolloin kameran muistikortille tarttuu hetkiä, joita ei uskonut olevan olemassa. Love Me Do-messujen jälkeisenä harmaana sunnuntaina kävi juuri näin. Yhdessä supertiimin Saaran ja Elsan sekä ihanien, lahjakkaiden Ninan, Marjan, Jonin ja Sonjan kanssa pääsimme hetkeksi aikuistuneen Liisan mukaan hänen matkatessaan takaisin Ihmemaahan, jossa Hatuntekijä häntä odotti. Kaikkien näiden vuosien jälkeen.

There are days when your camera captures moments you didn’t know existed. On a grey Sunday after Love Me Do Wedding Fair that was exactly what happened. With my super team Saara and Elsa and with lovely, talented Nina, Marja, Joni and Sonja we get to share a journey with grown-up Alice on her way back to Wonderland where the Mad Hatter had been waiting for her. Through all these years.

tableforalice3alice5tableforalice2 tableforalice tableforalice4hatterscorsagealicesbouquetaliceandhatter4alice-and-hatter2 table2aliceandhatteraliceandhatter5alice-and-hatter

Kuvat/photography Nina/Ninka

Malli/model, MUAH Marja Nikkola

Kukat/flowers PENTTALA FLORAL DESIGN

kattauksen suunnittelu/table design Saara Kärkkäinen

toteutus/set up Saara Kärkkäinen&Elsa Savaloja

Kakku/cake The Art of Cakes/Sonja Crockford

Juomat/beverages Raikastamo

 

Love Me Do-messuilla työssäoppijani/kollegani Saara suoritti kaksi floristin ammattitutkinnon tutkinnon osaa. Teema, Liisa Ihmemaassa, inspiroi meidät kaikki toteuttamaan tämän kuvauksen. Niin ja molemmat tutkinnon osat menivät hyväksytysti! Onnea Saara!

My trainee/colleague Saara is again two steps closer to become a florist, as she accomplished two components of her degree at Love Me Do Wedding Fair. Theme was Alice in Wonderland, which inspired us all to this styled shoot. Congratulations Saara!

alice1

Share: