Kevät, valkoisen ja vihreän eri sävyt sekä perinteet uudella twistillä olivat lähtökohtina  illalliskoristeluihin. Kevään runsas, iloinen vihreys ja ylöspäin aurinkoon kurkottavat kukat näkyivät niin isoissa tilakoristeissa kuin pitkin pöytää kulkevissa ”kukkapenkeissä”. Upea, kahdeksannessa kerroksessa sijaitseva juhlatila Aitio antaa mahtavat puitteet hyvin erilaisille koristeluille, ja tämänkertainen urakka koostui kuudesta tilakoristeesta ja yli 30 metristä pöytäkoristeita. Kiitos asiakkaalle luottamuksesta kukkien suhteen ja tehotiimi Saaralle ja Elsalle huikeasta ja ammattimaisesta työstä! Tämä oli Saaran viimeinen työssäoppimiskeikka kanssani ja mikäs sen parempi kuin päättää hommat vähän suurempaan urakkaan. Kiitos Saara ja onnea matkaan! <3

Spring, different tones of white and green and tradition with a new twist laid the base for these dinner decorations. The happy, lush greenery of spring and flowers lifting their heads towards sun were seen in both the bigger decorations as well as in the ”flower beds” for the dinner tables. Gorgeous venue at eight floor provides a perfect setting for different kinds of decorations, and this time we made six larger decorations and over 30 meters of table decorations. Thank you for my client for the trust and for my super team Saara and Elsa for amazing, professional work! This was Saara’s last training session with me and what better way to finish than with a bit bigger job. Thank you Saara and all the best in the future! <3

 

Share: