Viime viikonloppuna hemmoteltiin kyllä kaikkia aisteja, kun sain ilon olla vetämässä eukalyptuskranssikursseja Tapanilassa ihanan ja inspiroivan Mosa Interiorsin tiloissa! Vaikka säätila olikin lähinnä…no, lähinnä tyylikkään harmaa, oli liikeessä kaikkea muuta kuin harmaata! Tyylikästä kylläkin, ja vaikka mitä kaikkea ihanaa pientä ja suurta. Onneksi en ehtinyt ihan hirveän montaa kertaa käydä sillä silmällä liikkeen puolella kiertelemässä, muuten olisi ollut auto täynnä tavaraa kotiinpäin ajellessa.

Last weekend was all about pampering all senses. I had the pleasure of giving workshops on how to make a stylish eucalyptus wreath in cooperation with lovely, inspiring interior design shop Mosa Interiors! Despite the weather being a constant -well, shall we call it a stylish gray?-grey, inside it was everything but! Stylish of course, but so much eye candy I’m glad I didn’t have time to wander in the shop. Otherwise it would have been difficult to fit everything inside the car. 

Viikonloppu hurahti kuin siivillä, kun aktiiviset, ahkerat ja hurjan taitavat kurssilaiset naksuttelivat, väänsivät ja pörröttivät ja lopputuloksina syntyi upeita, vehreitä kransseja vaikka ulko-ovea tai pääsiäispöytää koristamaan. Tuoksu oli huumaava ja tunnelma kohdillaan. Paras kommentti viikonlopusta oli, kun yksi kurssilainen kommentoi: Mä olen kyllä niin ylpeä itsestäni, kun tein näin hienon kranssin! Olen ihan samaa mieltä, ja yhdessä tekeminen vaan on niin parasta.

Kiitos kaikille viikonlopun kurssilaisille! Oli mukava tutustua ja vääntää yhdessä siitä rautalangasta! 🙂

The weekend just flew by as the active, industrious and skillful participants clipped, cut, twisted and fluffed and as a result made beautiful, lush wreaths for the front door or maybe for Easter table perhaps? The scent was heady and vibes perfect. The best comment was perhaps, when one lady commented: I’m so proud of myself for making such a lovely wreath! I totally agree! I just love working together. The best thing.

Thank you all for the weekend! It was great to meet you all and get to bend some wire together! 🙂

Eikö muuten ole aivan ihanat astiat? Ihastuin niihin niin kovasti, että yksi niistä päätyi Iltalehden sivuille rairuohoasetelman pohjaksi! Kiitos mukavasta ja mutkattomasta yhteistyöstä Iltalehden Sarille ja Jennille, Mosan väelle Lauralle, Pertulle ja Leenalle sekä tietty iso kiitos super-Elsalle!

Don’t you just love the dish? I fell for it totally and one ended up being the base for a Easter decoration in Iltalehti. Thank you for wonderful cooperation to Sari and Jenni from Iltalehti, Laura, Perttu and Leena and all in Mosa Interiors and of course a big thank you to super trainee Elsa!

Share: