Alkuvuodesta tapasin juhlatila Tallin häätapahtumassa ihanan pariskunnan, joka suunnitteli alkukesän häitä Espoossa vaaleanpunaisella ja mintunvihreällä teemalla. Jatkoimme suunnittelua tapahtuman jälkeen, ja tänään oli vihdoin se päivä, kun I&J vihittiin Espoon tuomiokirkossa ja hääjuhla valmisteltiin juhlatila Talliin.

Earlier this year I met a lovely couple at juhlatila Talli’s wedding event. They were planning an early summer wedding in Espoo with mint green and light pink as their theme colors. We continued planning the flowers together, and today was finally the day when the happy couple were married at Espoo cathedral and the wedding party was prepared in juhlatila Talli.

Kukkien suhteen päädyttiin romanttisiin, kesäisiin mutta kuitenkin juhlaviin kukkiin. Kukat toistavat häiden teemavärejä ja ovat kuitenkin riittävän vaaleita tuomaan valoa ja väriä tummaan, tunnelmalliseen tilaan. Parasta on aina, kun pääsee itse paikan päälle laittamaan kukat paikoilleen ja fiilistelemään tunnelmaa! Tänäänkin oli melkoista vipinää, kun samaan aikaan katettiin pöytiä, roudattiin tarjottavia ja kannettiin maljakoita pöytiin. Ja lopulta, vieraiden tullessa, ei kiireestä ole tietoakaan. Kaikki on valmista juhlien alkaa! Suurkiitos I&J luottamuksesta ja aurinkoista yhteiseloa avioparina tästä eteenpäin. Ja kiitos Katja avusta!

We went for romantic, summery yet festive florals. The flowers enhance the theme colors and are light enough for a dark, ambient space. And the best part is always to get to put the final touches to the flowers and feel the excitement in the venue! Today was pretty busy with the staff setting the tables while catering brought in the food and we carried the vases. And finally, as the guests arrive, everything is ready for the party to begin! A big thank you I&J for the trust and a happy future as a husband and wife from now on! And thank you Katja!

Share: