Kesän hääsesonki alkoi Valkosaaren Telakalta, jossa P&J sanoivat ”tahdon” samana päivänä, kun Kaivopuiston lentonäytös valtasi taivaan Valkosaaren yläpuolella. Jo aamulla, kun menimme paikkaa kukittamaan, oli lentokoneiden ääni ajoittain melkoinen… Mutta paikka. Se on kertakaikkiaan hurmaava! Avoimista ovista näkyy joko venesatamaan ja Etelärantaan tai toisella puolella merelle. Tumma interiööri, vanha lattia ja purjeet luovat ihan omanlaistaan tunnelmaa. Meri tuoksuu ja tuntuu.

The wedding season kicked off at Valkosaari island, where P&J said their ”I do’s” as the Kaivopuisto Air Show took over the skies above the island. The rumble of the planes was quite loud even in the morning… But the venue. Venue is absolutely charming! An old ship barn with old timber floors and ceilings, sails and a dark interior. And views from open doors to either to great harbor and Helsinki city or to sea. You really can smell and feel the sea.

Häiden teema oli savolais-saaristolainen henki ja yhdessä morsiamen kanssa rakentui kukkateema luonnonkukkia ja viljeltyä materiaalia yhdistellen. Morsiamen ihana äiti keräsi hurjan määrän luonnonkukkaa käytettäväksi, ja tutulta tukkukauppiaalta saatiin hankittua alkukesän superihanaa kotimaista koivua! Rentoa, kaunista, vähän villiä, metsää ja kaupunkia sopivassa suhteessa. Kiitos P&J luottamuksesta kukkien suhteen ja ihanaa yhteistä elämän retkeä! Ja kiitos työssäoppija Katjalle, joka on tämän kesän mukana häähumussa!

  • Together with the lovely bride we created a floral theme of archipelago, natural materials and cultivated materials all combined together. The mother of the bride went foraging loads of Finnish early summer’s wildflowers and from my wholesaler’s I managed to get super beautiful Finnish birch! Relaxed, beautiful, a bit wild, forest and urban in a perfect mix. Thank you P&J for this fun project and a happy happy life’s journey to you! And a big thank you to my trainee Katja, who will be with me this whole wedding season!
Share: