Häiden järjestämiseen on tarjolla toinen toistaan upeampia paikkoja, ja aika moneen ihanaan juhlapaikkaan olen vuosien mittaan päässyt ilokseni tutustumaan. Kun viime syksyllä aloimme yhdessä eilisen hääparin kanssa suunnitella heidän häidensä kukkia, tuli vastaan itselleni aivan uusi tuttavuus, Calliola Raaseporissa. Vaikka olin tutustunut paikkaan netin ja kuvien välityksellä, oli kuitenkin aivan toista päästä ihan livenä paikan päälle!

I have had the great pleasure to visit numerous gorgeous locations for wedding receptions during the years, but yesterday I got to visit yet another absolute pearl! As we started planning the wedding flowers together with yesterdays’s lovely couple last autumn I googled their venue of choice and thought it must be beautiful – and it truly was!

Rågön saarella sijaitseva konferenssi- ja kokouskeskus on täydellinen paikka juhlia häitä. Vanhalle navetan vintille rakennettu juhlatila, erilaiset majoitusvaihtoehdot, lähiruokaan panostava keittiö ja upea merimaisema luovat juhlille aivan omanlaisensa tunnelman. Kaikki tämä rauhassa kaikesta melusta ja kiireestä. Niin ja kaiken kukkuraksi vielä laitumellinen kesälampaita! En keksi mitään, mitä voisi vielä kaivata.

The Conference and Event Center Calliope in Rågö island is a perfect location for a dream wedding. The hayloft in the main building, different accommodation choices, kitchen focusing on locally produced food and a marvelous sea views create a totally unique atmosphere. All this secluded from all the hustle and bustle. Oh and they have a flock of summer sheep! Nothing to add, I think.

Kukat olivat vaaleanpunaisen ja valkoisen sävyissä, ja tunnelma haluttiin säilyttää kesäisenä ja keveänä. Upean morsiamen kimppuun sidottiin puutarharuusua, eustomaa, pionia, oksaneilikkaa, tähtiputkea, tädykettä  ja eucalyptusta. Vihkiminen tapahtui ulkona, koivujen katveessa, ja sinne kukitettiin kesäisen juhlava, kevyt morsiuskaari. Ja sää! Se oli kerrassaan täydellinen, sinisellä taivaalla muutama kevyt, utuinen pilvenhuitale ja sen verran kesätuulta että koivut rannassa keinuivat kauniisti ja meren pinta sai liikettä. Kaiken sateen, viileyden ja harmauden jälkeen kesä oli vihdoinkin täällä.

The flowers were in light pinks and whites, with a summery. light feel to them. The gorgeus bride had garden roses, lisianthus, peonies, carnations, astrantia, veronica and eucalyptus in her bridal bouquet. The ceremony took place outside, under birches by the sea and was marked with a summery wedding arch. And the weather! It was absolutely perfect, a wisp of white clouds in the otherwise blue sky and just a touch of wind to make the birches dance lightly and give the sea a bit of movement. After all the rain, cold and grey the summer was finally here. 

Kiitos Katjalle mahtavasta työrupeamasta! Kiitos ihanat P&R ja paljon onnea uunituoreelle avioparille! Aurinkoista yhteiseloa!

Thank you Katja for all the help! Thank you lovely P&R and warmest congratulations to the newlyweds! Happy life together to you!

Share: