Kesäisen vihreää ja raikasta valkoista, leikkokukkaa ja luonnonmateriaaleja yhdistellen syntyivät kukkakoristeet ravintola Mestaritalliin, jossa S ja I vihittiin meren rannalla. Runsaat, kesäiset kimput toivat ympäröivän luonnon myös sisälle pöytiin, ja ulkona vihkipaikalla alttarikukkina toimi näyttävä asetelma, joka vihkimisen jälkeen siirtyi sisälle jatkamaan juhlintaa. Matka alttarille alkoi vehreiden oksien ja valkoisten ruusujen reunustamaa käytävää pitkin merimaisemaa kohti. Eipä juuri ihanampaa alkutaivalta voi toivoa!

Summery greens and fresh white, cut flowers and natural materials combined were the ingredients for S and I’s wedding reception at restaurant Mestaritalli by the sea. Lush, summery bouquets brought the surrounding nature inside, and outside at the wedding ceremony site the generous arrangement served as altar flowers, later to continue the celebrations indoors. The path to altar was lined with greenery and white roses and lead to a beautiful sea view. Can you ask for a better way to start the journey as husband and wife?

Morsiuskimppuna toimi kevyt, ranteeseen kiinnitettävä kukkakoriste ja sulhasen pellavapukua koristi kesäinen viehe. Kaikessa tohinassa viehe jäi kuvaamatta, joten joudutte luottamaan sanaani jos sanon, että se oli kaunis ja tilanteeseen sopiva. 🙂 Katjalle iso iso kiitos urakasta ja hienosta työstä. Aurinkoista elämän matkaa yhdessä, S&I! Ja aurinkoista ja rentouttavaa häämatkaa.

Bridal bouquet was replaced with an airy floral bracelet and groom had a summery boutonniere at the lapel of his linen suit. In all hustle the boutonniere didn’t make it to my camera’s roll, so you’ll just have to take my word for it being lovely and fit for the occasion. 🙂 A big big thanks to Katja for a job well done. A sunny life’s journey together, S&I! And a happy, relaxing honeymoon. 

Share: