Jos haluaa järjestää häät veden äärellä hyvine kulkuyhteyksien päässä, on Vantaalla sijaitseva Vanha Viilatehdas erinomainen vaihtoehto. Tunnelmallinen tila ja upea ympäristö ovat omiaan luomaan täydelliset puitteet iloiselle hääjuhlalle. S&J olivat valinneet häidensä väreiksi valkoisen, hopean ja aurinkoisen keltaisen ja niitä värejä täydennettiin myös kukilla. Klassiset ruusut ja kepeä harsokukka koristivat juhlatilaa niin kapeissa, eleganteissa maljakoissa kuin runsaassa asetelmassakin. Morsiamen kimppuun sidottiin lisäksi puhtaanvalkoista kallaa ja freesiaa, ja sulhasen vieheessä käytettiin myös valkoista kallaa.

Hääpäivän sää oli varsin dramaattisen oloista, kun taivasta koristivat monella suunnalla hyvin tummat pilvet. Sateeltakaan ei taidettu välttyä, mutta jos pisarat tietävät onnea, niin siitä ei ainakaan tule olemaan tällä parilla pulaa! Onnea vielä S&J ja iloista avioelämää!

If you want to have your wedding reception by the water with easy access, Vanha Viilatehdas , the Old File Factory, in Vantaa is an excellent choice. Restaurant packed with great atmosphere and amazing environment is the perfect setting for a happy wedding party. S&J had chosen white, silver and sunny yellow as theme colors and the flowers complimented their choices. Classical roses and airy baby’s breath decorated the venue in narrow, elegant vases and in a lush arrangement. The bride’s bouquet had also pure white calla lilies an freesias and groom’s boutonniere was made of white calla lily.

The weather on the wedding day was quite dramatic, with dark clouds in the sky. I believe the rain was unavoidable, but as they say: raindrops on your wedding day bring good luck and so that is something the newlyweds are going to have truckloads of! Congratulations S&J and a happy married life!

Share: