Tämän kesän suosikkihääpaikka on selvästi ollut Valkosaaren Telakka. Tai siltä se ainakin tuntuu! Mutta ei voi ihmetellä, sillä niin mainio paikka se on. Meri, rosoisuus, kaupunki… ja kuitenkin siellä ollaan ihan omassa maailmassaan. Ihan kaupungin keskustassa!

This summer’s favourite wedding venue is Valkosaari. Or at least that’s how it seems! And no wonder, it really is a great place. The sea, certain roughness, the city… and yet it’s a totally secluded place. In the heart of the city!

A&J halusivat omannäköisensä häät ja hääkukat: iloiset, rennot, hauskat ja kuitenkin häihin sopivat. Ja sellaiset heille tehtiin! Sulhasella ja bestmanilla oli puiset rusetit, joihin tehtiin viilusta sopivat viehepidikkeet ja morsiamen kimppuun sidottiin kaikki kesän herkut. Ihanaa loppukesää ja -elämää ja kiitos tuhannesti, ihanat A&L!

A&J wanted to have a wedding to match their personalities and we matched the florals to that: happy, laid-back and fun, yet suitable for wedding. The groom and his best men had wooden bow ties, so they got matching boutonnieres made of thin wood veneer, and the bride’s bouquet was tied with all the summer goodies. A lovely late summer and a happy life together, lovely A&L!

Share: