Vaikka olen useasti piipahtanut lounaalla Tukkutorin Kellohallissa ja ihastellut tilaa, en ole koskaan tullut ajatelleeksi, että sitä voisi vuokrata juhliin. Upea tila, loistavaa ruokaa, metro vieressä ja rauhallinen (ei seinänaapureita) ympäristö – mitä muuta urbaaniin häätunnelmaan tarvitaan?

Although I have visited Kellohalli at Wholesale Market many times for lunch and loved the space, I never thought that it could be rented as a party venue. Amazing space, great food, easy to reach by the underground, no next door neighbors – what else do you need for an urban wedding?

Kun tila on teollinen ja katto korkealla, piti löytää sopiva kombinaatio juhlavaa, rentoa, modernia ja kuitenkin häihin sopivaa kukkakoristelua. Ei liikaa, mutta ei liian vähänkään. Kukiksi valikoituivat eustoma, inkalilja, isotähtiputki, eukalyptus ja harsokukka.  Ja kun sekä morsiuspari että tekijä olivat molemmat tyytyväisiä lopputulokseen, jää minulle iloiseksi tehtäväksi kiittää ihanaa pariskuntaa luottamuksesta kukkien suhteen ja toivottaa iloa ja rakkautta yhteiselle taipaleelle! Ja Katjalle kiitos yhteistyöstä!

When the ceiling is high and the overall feel industrial, we had to find the perfect flower combo of festive, relaxed, modern and yet a style suitable for wedding. Not too much, not too little. The flowers we chose were lisianthus, alstroemeria, astrantia, eucalyptus and baby’s breath. And as both the happy couple and the florist were happy with the result, all there’s left for me is to thank the truly lovely couple for the trust with flowers and wish happiness and love for your journey together! And thank you Katja for great co-operation

Share: