Ystäväni M ja sulhasensa A rakastavat hyviä juttuja. Niinkuin nyt vaikka kiipeilyä. Ja hyvää olutta. Hauskanpitoa. Musiikkia. Kun M kertoi naimisiinmenoaikeista ja rupesimme miettimään morsiuskimppua, kävi aika nopeasti selväksi että ihan perinteisimmällä kaavalla ei edettäisi. ”Jotain sinistä” osoittautui morsiuskimppuun tulevaksi kiipeilyköydeksi, sitten sulhasen vieheeksi muodostui sulkuhaka ja kaiken päälle vielä toivottiin väriä. Niin ja humalaa! Ja pihlajanmarjoja, sillä niitä oli morsiusparin itse panemassa hääoluessa!

My friend M and her fiancé A love good stuff in life. Like climbing. And good beer. Having fun. Music. When M told me they were getting married and we started planning the wedding bouquet, it became clear that this wouldn’t be the most traditional bouquet. ”Something blue” was a piece of climbing rope and boutonniere was going to be a carabinier. And she wanted color! And hops! And rowan berries, as they were the included in their wedding beer, brewed by the happy couple themselves!

Ja kaikkea niitä sitten kimppuun sidottiin, ihanaksi värikylläiseksi ja hauskaksi kokonaisuudeksi! Humalaa haettiin kahdestakin osoitteesta ja pihlajanmarjoja väijyttiin ja niiden kypsymistä jännitettiin viimeiselle viikolle saakka. Sininen köysi sidottiin tuplakahdeksikkosolmulla kimpun osaksi. Vieheeseen sidottiin humalaa, samoin kuin morsiamen hiuskukkiin. Ja kun kimppu sitten lopulta sai lopullisen muotonsa, tuli sitä katsoessa väkisinkin hyvälle tuulelle. Paljon kaikkea hauskaa, suloisessa sekamelskassa mutta kuitenkin harkitusti- vähän niinkuin elämässä parhaimmillaan! Onnea ja iloa, M&A! <3

And all those things were bound in the bouquet, a lovely colorful and fun combination! Hops came from two helpful friends and rowan berries almost made me crazy as it seemed like they wouldn’t ripen in time. Blue rope was tied in a double-eight splice knot and included in the bouquet. The groom’s boutonniere also got some hops, as well as bride’s hair flowers. And as the bouquet was finally finished, it really put a smile on my face. A lot of everything fun, in a sweet mess, yet somehow considerate – just like in life at it’s best! Joy and happiness to you, M&A! <3

Share: