Tänä vuonna kesä oli täysi. Se oli täynnä häitä, erilaisia suuria ja pieniä tapahtumia ja keikkahommia. Paljon valmistelua, ennakointia, aikataulutusta ja odottelua. Tekemisen iloa ja riemua, kohtaamisia, tilanpuutetta ja avaruutta. Ja myös ihan tavallista arkea, juhlaa ja ystävien tapaamista!

This year summer was full. It was full of weddings, various big and small events and freelancing. A lot of preparations, anticipation, scheduling and waiting. The joy of working, meeting people, lack of space and volumes of space. And also normal everyday life, celebrations and get-togethers with friends. 

Tänä kesänä nautin Katjan ja Elsan seurasta työhuoneella, yhdessä puurtaen ja tehden. Sain olla mukana morsiuspukukuvauksissa ja kertoa Iltalehden lukijoille, miten kotimaisista kesäkukista syntyy juhannusseppele. Pidin pieniä kesälomasia ja tapasin ystäviä.

This summer I enjoyed Katja’s and Elsa’s company at my workroom, together working and making things happen. I also had the pleasure of joining few bridal couture photoshoots and of making a floral crown for midsummer on Iltalehti’s web pages. I took tiny few-day-holidays and got together with my friends.

Tänä kesänä rakastuin koiranputkeen ja vahakukkaan. Iloitsin ihanien, ihanien hääparien onnesta. Tutustuin uusiin ihmisiin. Suoritin merkonomitutkinnon kukkakaupan alalle suunnatun koulutusohjelman aivan superryhmän kanssa. Vietin valoisat kesäillat ja töiltä liikenevät viikonloput köyhän miehen kesämökillä (parvekkeella) nauttien niin auringonpaisteesta kuin sateesta.

Kiitos kesä, olit mukavaa seuraa. Lämpimästi tervetuloa syksy!

This summer I fell in love with cow parsley and wax flower. I rejoiced for those lovely, lovely wedding couples and their happiness. I met new people. I had my Vocational Qualification in Business and Administration, with emphasis on floral business,  with the best possible group of people. I spent all light summer evenings and weekends without work in my poor man’s summer cottage (aka balcony) enjoying both rain and shine.

Thank you summer, I enjoyed your company. Warmly welcome autumn!

 

Share: