Alkukeväästä sain mahdollisuuden tehdä yhteistyötä valloittavan sisustusliike Mosa Interiorsin väen ja Iltalehden kanssa. Mahtavia ammattilaisia ja loistotyyppejä kaikki! Yhteistyömme on poikinut sisustus- ja kukkaideoita niin pääsiäiseen, keskikesän juhliin kuin sadonkorjuuseenkin. Hauskaa on ollut ja todella opettavaista! Käyhän sinäkin kurkkaamassa, mitä kaikkea olemme yhdessä keksineet. 🙂

In early spring I got the opportunity to work together with the most charming interior design shop Mosa Interiors and Iltalehti. Great professionals and such wonderful people all! Our cooperation has resulted in bringing decoration ideas and floral tips for Easter, Midsummer festivities and Harvesting feasts. It has been heaps of fun and really educational as well. Go on, have a look at what we’ve made for you. 🙂

Pääsiäispöytä/Easter table

Pieni rairuohoasetelma/Spring arrangement

Keväinen eukalyptuskranssi/Eucalyptus wreath

Miten saat kukat kestämään?/How to care for your cut flowers

Minuutin asetelma/One minute arrangement

Kesän kaunein kukkaseppele/Midsummer’s favourite floral crown

Juhannuksen kattausvinkit/Midsummer eve’s table

Kotimaiset kesäkukat uudella tavalla/Local summer flowers in a new way

Sadonkorjuukimppu/Harvest bouquet

Syksyinen olkikranssi/Autumn wreath 

Köynnös ojanpientareen materiaaleista/A small garland from nature

Syksyiset sadonkorjuujuhlat/Harvest fest decorations

Kiitos yhteistyöstä myös Kauniisti kotimainen sekä Vallilan panimo!

Thank you for cooperation, Kauniisti kotimainen and Vallila Brewery!

Share: