Työntäyteisen, ihanan kesän jälkeen on aika hetkeksi tyhjentää kukkakylmiö, sitoa sen sisältö muhkeaksi kimpuksi ja pitää pari viikkoa taukoa työnteosta. PFD on virallisesti lomalla 11.-25.9.2017 välisen ajan. Sen suurempia suunnitelmia ei lomalle ole, ja sekös vasta tuntuu mainiolta! Loman jälkeen päästään taas nauttimaan häähumusta ja muista kujeista. Sähköposti tavoittaa loman aikana varmimmin, ja niitä luen epäsäännöllisesti joten vastauksia ei kannata ihan päivän eikä kahden sisään odottaa. Mukavia syyskuisia päiviä teille!

After a wonderful, work-filled summer it is time for me to empty my flower cooler, tie the contents into a lush bouquet  and have a couple of weeks off. PFD is officially out of office from 11th to 25th September. No big plans for vacation, and that feels just great! After the vacation there will be lovely weddings and other fun stuff. You can reach me by email, I’ll check my mail occasionally so you might have to wait a few days for my reply though. Happy September days to you all!

Share: