Käsillä tekeminen ja uuden oppiminen. Siinä kaksi asiaa, jotka ovat omaa sydäntäni lähellä. Yritän itse päästä osallistumaan kiinnostaville kursseille, ovat ne sitten oman alan kursseja tai jotain ihan muuta. Kurssilla lyhyessä ajassa saa pienen käsityksen siitä, miten ja mistä ympäröivä maailma rakentuu. Ja kun sitten kokee sen ahaa-elämyksen, onnistumisen riemun – se on ihan parasta. Ehkä siitä syystä itse niin tykkään myös antaa muille niitä pieniä onnistumisen ja oppimisen hetkiä?

Working with my hands and learning new things. Two of my favourite things. I try to participate interesting workshops and courses, be they on floristry or something totally different. In a short period of time they give you a small glimpse of how and of what the world around us is constructed. And to get that eureka moment and the joy of succeeding in something – best feeling there is! Maybe for that reason I enjoy so much the chance to share those moments with others in my way?

Viime lauantaina päästiin uppoutumaan kranssin tekemisen saloihin Mosa Interiorsin tiloissa. Muhkeat kranssit syntyivät eukalyptyksesta, tuijasta, kielopuusta ja tammenlehdistä ja saivat koristeekseen vielä naavatillandsiaa ja syksyn viimeisiä hortensioita. Mukava ilmapiiri, uuden oppiminen ja yhdessä tekemisen ilo piristivät harmaan päivän. Eipä juuri mukavammin olisi lokakuista lauantaipäivää voinut kuvitella viettävänsä! Kiitos kurssilaisille, oli mukava rupeama!

Last Saturday we focused on making wreaths at Mosa Interiors. Lush wreaths were made of eucalyptus, thuja, pittosporum and oak leaves, and were decorated with tillandsia and the last of autumn’s hydrangea. A cozy atmosphere, learning new and the joy of working together made a gray day brighter! Can’t think of a much better way to spend a typical Saturday in October. Thank you all for participating, it was great to spend time together!

Yhdessä tekeminen ja elävän materiaalin kanssa työskentely on ehdottoman rentouttavaa hommaa. Zeniä, saattaisi joku sanoa. Jos kaipaat vaikkapa omalle työyhteisölle tai kaveriporukalle mukavaa yhteistä iltaa, ota yhteyttä joko minuun minna (at) penttalafloral.fi tai Mosa Interiorsin Lauraan laura (at) mosainteriors.fi , niin järjestetään teille räätälöity illanvietto vaikkapa ihanan herkkumaistelun ja kukkasidontakurssin merkeissä! Mosasta löytyy hyvät tilat ja hei, me tullaan mielellään myös teille, jos se tuntuu paremmalta!

Working together and working with botanical material is extremely relaxing. Zen, as someone might put it. If you are looking for a special way to spend time with your co-workers or friends, look no further: do contact me (minna at penttalafloral.fi) or Laura (laura at mosainteriors.fi) at Mosa Interiors and we’ll make sure you get a lovely evening with for example a sweet/savoury tasting and floral workshop. Perfect space for that at Mosa and hey, we’ll be happy to visit you if it is more convenient!

PS. Seuraava yleinen kurssi on Mosa Interiorsin tiloissa lauantaina 9.12. klo 12-15. Kurssi-ilmoittautumisia aletaan kohta ottaa vastaan (kaksi ennakkoilmoittautumista on jo tullut…), seuraa ilmoittelua Facebookissa täällä ja täällä. 🙂 Esimakua kurssista voit käydä kurkkaamassa Iltalehden netistä.

PS: Next workshop for anyone to join is at Mosa Interiors on Saturday 9th December from 12am to 3 pm. We’ll be taking bookings soon (two pre-bookings already…), follow our Facebook pages here and here. 🙂 Have a look at Iltalehti’s web pages to put you in the right mood for our workshop. 

Share: