Yhdeksi vuoden kohokohdista on muodostunut syksyn häämessuille osallistuminen. Kun lähes koko vuoden puurtaa omalla työhuoneellaan, on välillä ihana päästä ihmisten ilmoille! Ja kun kerran messuille lähtee, on ihana saada osallistua sellaisille messuille, joilla tietää itsekin viihtyvänsä. Silloin tietää, että messuvieraatkin takuulla viihtyvät!

One of the year’s highlights is participating in autumn wedding fair. After working all year at my workroom, it is great to be amongst people once in a while! I find it extremely important to participate in a fair I feel at home. Then I know that the visitors do too!

Love me do -häätapahtuma on muutamassa vuodessa vakiinnuttanut paikkansa kotimaisten häämessujen aatelissa. Maksuton tapahtuma upeine häämuotinäytöksineen, erilaisine kilpailuineen ja tapahtumineen tarjoaa taatusti paljon ideoita ja vinkkejä messukävijöille. Ja aina tapahtuu jotain hauskaa jossain päin!

Love me do -concept with Autumn Fair and January Fair has in a few years established itself as top of the wedding fairs in Finland. Free of charge, with amazing wedding fashion runway shows, various competitions and happenings, it offers a huge amount of ideas and tips to visitors. And there’s always something happening somewhere!

Tänä vuonna PFD sai ilon ja kunnian olla monessa hauskassa mukana. Muotinäytösten metsänkeijut ja yksisarviset kantoivat PFD:n teemaan sopivia, vähän totutusta poikkeavia morsiamen koristeita. Aivan mahtavaa päästä tekemään yhteistyötä ennakkoluulottomien ihmisten kanssa! Kiitos Heidi ja crew! Ja kiitos Katja kimpputalkoista! <3 Upeat kuvat Arto Jaatinen.

This year PFD had the honor to be involved in lots of fun. The fairies and unicorns in wedding fashion shows carried PFD’s wedding decorations with a twist. So great to get to co-operate with such open-minded people! A big thank you Heidi and crew! And a big thanks to Katja for bouquet work! <3 Amazing photos copyright by Arto Jaatinen.

Puku/Dress: Aurora Collection/Aurora Raiskinen

Puku/Dress: Gladis Oy

Puku/Dress: Tapiolan Juhlapuku

Puku/Dress: Lillian West (Valkoinen Kreivitär)

Puku/Dress: Enzoani

Valot ja tekniikka/Lights and technics @teknoaitta
Hiukset/Hair @hairbymiau #hairbymariahaanpaa
@Schwarzkopfpro
#schwarzkopfpro
Meikki/makeup @eana_center #eanashop #mschic@mschic_cosmetics

PFD:n osastolla oli myös hyväntekeväisyystempaus. Messujen aikana floristin ammattitutkinnon tutkinnon osia suorittava, ihana työssäoppija Elsa, veti kaksi kukkaworkshoppia. Workshoppeihin oli saanut ilmoittautua ennakkoon, ja kaikki tehdyt työt lahjoitettiin hyväntekeväisyysprojekti Kukkaenkelien kautta porvoolaiseen vanhainkotiin ja uusimaalaiseen naisten turvataloon ilahduttamaan asukkaita. Suurkiitos Nonnalle mahdollisuudesta! Kiitos loistavasta yhteistyöstä Häät-lehti/Häät.fi, amoriini.com Juhlaopas ja Kukkaenkelit. Ja erityiskiitos kaikille workshoppeihin osallistuneille! Ihania töitä!

We also had a chance to do good at our booth. My lovely trainee Elsa carried out two parts of her florist’s qualification during the fair. She conducted two floral workshops for visitors (pre-registered for workshops) and all the designs were donated to a local elderly home and a safe house for women. The donations were taken care of by Kukkaenkelit (Floral Angels), a charity project by three lovely ladies. Thank you Nonna for the opportunity! Thank you for great co-operation Häät-lehti/Häät.fi (Finnish Wedding Magazine), amoriini.com Party Guide and Kukkaenkelit. And a special thank you to all of you participating the floral workshops! Such beautiful work!

Parasta messuilla kuitenkin oli ihanien morsianten, kaasojen ja heidän läheistensä tapaaminen. Jo perinteeksi muodostuneeseen unelmien morsiuskimpun arvontaan osallistui tänä vuonna 412 messuvierasta, lämmin kiitos teille kaikille! Oli ilo tavata ja jutella kukka-asioista, suunnitelmista ja toiveista. Stressitöntä häidensuunnitteluaikaa teille kaikille, muistakaa nauttia myös häidenalusajasta. Ja ikimuistoista hääpäivää!

The best part of the fair was meeting all you lovely brides, maids of honor and your near and dear. The traditional lottery for a wedding bouquet of your dreams attracted 412 persons this year. A warm thank you to you all! It was a pleasure to meet you all and discuss flowers, plans and wishes. I wish you all a stress-free wedding planning, remember to enjoy the ride. And an unforgettable wedding day when the time comes!

Kiitos Elsalle superurakasta messujen suhteen. Olet huippu! <3

Thank you Elsa for a super job! You are amazing! <3

Share: