Ihan kohta, viikon päästä, on joulu! Ihania tuoksuja, kynttilänvaloa, rauhallista yhdessäoloa rakkaiden kanssa ja hetki rauhaa kaiken kiireen ja hopun jälkeen. Tunnelmallisia kukka-asetelmia, kransseja, kimppuja ja perinteisiä joulun ruukkukukkia ilahduttamassa itseä ja muita. Joulukiireiden lomassakin on tärkeää muistaa välillä istahtaa hetkeksi ja nostaa jalat ylös. Ja taas jaksaa! Ja samalla voi tietysti käydä vaikka kurkkaamassa, mitä meidän joulukuvauksissa yhdessä Iltalehden ja Mosa Interiorsin kanssa joulun alla puuhattiin. 🙂

Soon, in a week from now, Christmas is here! Wonderful smells, candlelight, peaceful time together with loved ones and a few days of relaxing after all preparations and hurry. Dreamy flower arrangements, wreaths, bouquets and traditional Christmas plants to give joy to you and those around you. In the middle of Christmas preparations it is important to remember to sit down and lift your feet up for a minute. And why not take a look at what we came up with during our Christmas photoshoot in co-operation with Iltalehti and Mosa Interiors! 🙂

JOULUMAAILMA LYHTYYN / WINTER WONDERLAND INSIDE A LANTERN

 

JOULUISET KYNTTILÄMANSETIT / CANDLE DECORATIONS WITH CHRISTMAS FEEL

 

OLIIVIKRANSSIT / OLIVE WREATHS

 

JOULUFIILISTELYÄ LEENAN KANSSA / IN A CHRISTMAS MOOD WITH LEENA

 

KULHOLLINEN HYASINTTEJA! / A BOWL OF HYACINTHS!

 

 

Share: