More is more. Mikä ihana lähtökohta häiden kukkakoristeiden suunnitteluun! Kun vuosi sitten tapasimme ensimmäistä kertaa hääkukkien merkeissä, oli morsiusparilla jo kohtalaisen hyvä näkemys siitä, mitä he kukilta toivoivat. Punaiset ruusut, musta ja hopea, sopivassa määrin blingiä (morsiamelle) ja Gondorin Valkoinen Puu (sulhaselle). Näyttävää, jopa vähän amerikkalaista – ja juuri heille sopivaa!

More is more. What an amazing start for a wedding flower meeting! When I met the lovely couple a year ago, they had a pretty good idea of what they wanted. Red roses, black and silver as theme colours, a nice amount of bling and glitter (for the bride) and the White Tree of Gondor (for the groom). Showy, a bit American even – just the perfect combination for them!

Tuumasta toimeen. Punaiset ruusut sidottiin lopulta morsiuskimppuun ja morsiamen hiuskukkiin, kaasojen rannekukkiin, sulhasen ja bestmanin vieheisiin, pariskunnan poikien vieheisiin sekä pöytäkoristeisiin. Argoksenmäen holvikellari antoi mainiot puitteet kiviseinillään ja aavistuksen luolamaisella tunnelmallaan. Niinpä pöytäkoristeet olivat kuin pienet Gondorin Valkoisen Puun taimet, joissa kukkivat niin ruusut kuin kristallitkin. Vihkiminen tapahtui kahden isomman puun edessä, ja nekin oli juhlan kunniaksi koristeltu kristallein. Talvihäihin kristallit sopivat jotenkin erityisen hyvin, etenkin kun ulkona oli kuin tilauksesta lunta ja pakkasta! Ikään kuin talvi tulisi kristallien myötä sisälle saakka…

And so to work. The red roses ended up being in bridal bouquet and in bride’s hair, in bridesmaids wrist corsages,in groom’s and bestman’s boutonnieres, in the boys boutonnieres and in table decorations. The venue, Argos Vault, provided perfect athmosphere with rough stone walls and a bit like cave-ish feel. The table decorations were almost like saplings from the White Tree of Gondor, adorned with crystals and blossoming red roses. The ceremony took place in the shade of two bigger trees, also adorned with hanging crystals. Crystals somehow fit winter weddings particularly well, it is almost as if the winter comes in via crystals…

Kiitos ihanat, ihanat M&J luottamuksesta. Hieno projekti, jota oli ilo tehdä. Hurjasti onnea ja iloa elämäänne! Niin ja suurkiitos avusta Sarille ja Tinalle!

Thank you, lovely lovely M&J for the trust. A great project, a joy to work with. Heaps of joy and happiness to your life! And a big thank you to Sari and Tina for help!

Share: