Minun työni on unelmien toteuttamista. Tärkeintä työssäni on löytää asiakkaan toiveista ne pienimmätkin vivahteet, kartoittaa suuret linjat ja niistä kaikesta yhdessä rakentaa juuri siihen hetkeen ja tilanteeseen täydellinen kokonaisuus. Sellainen, joka kertoo asiakkaasta ilman, että siihen tarvitaan hienoja korulauseita. Kukkien kautta.

My job is to make my clients dreams visible. The most important part is to find those tiny nuances, see the bigger lines and gather them all together to form a perfect ensemble for that particular occasion. One that tells my clients story without fancy statements. Letting the flowers speak.

Silloin tällöin on myös mahtavaa päästä toteuttamaan omia unelmiaan. Kun ystäväni Marissa ehdotti, että kerätään loistojengi ja järjestetään styled shoot -kuvaukset vähän omalla twistillä, olin oitis mukana! On tärkeää päästä etsimään (ja luomaan) tulevia trendejä yhdessä muiden ammattilaisten kanssa, rakentamaan tunnelmia ja tarinoita. Ja myös antamaan vähän vinkkejä ja rohkaisemaan ihmisiä kuuntelemaan itseään ja lähtemään pois totutusta. Että tältäkin häät voivat näyttää.

Every now and then it is great to get to fulfill your own dreams. When my friend Marissa suggested that we gather crazy talented people together and create a styled shoot with a twist, I immediately said yes! I think it is important to seek for (and to create)  new trends with other professionals, to build different moods and stories. And also give tips and encourage people to listen to themselves and take the road less traveled. That this is how a wedding can also look like.

Ja niin sitten yhtenä kylmänä helmikuisena maanantaina yksi Helsingin upeimmista juhlatiloista, Valkoinen Sali, muuntui kuin taikaiskusta modernien häiden näyttämöksi. Tyrmäävät mallit Minna Ja Atte loivat tilaan tunnelman, joka oli niin käsin kosketeltavissa, että välillä oli vaan pakko olla ihan hiljaa ja fiilistellä. Koko superlahjakas tiimi toimi yhteen, kaikki sujui niin kuin piti ja kuvausten päättyessä tuli hassu tunne siitä, että juhlat loppuivat kesken ja että vielä olisi voitu jatkaa vaikka seuraavaan aamuun saakka! Ja hei, koska se tanssi alkaa?

Oli upeaa saada olla mukana tällaisessa yhteistyössä. Kiitos. Iso kiitos.

And then, one cold crispy February Monday one of Helsinki’s most beautiful venue, Valkoinen Sali, was transformed to a venue for modern wedding party. Our stunning models Minna and Atte created an athmosphere where you just had to be silent and enjoy, not to break the mood. The whole super talented team worked together like a dream and as the shoot was nearing an end, I had a funny feeling of the party being ending too early and that we could have continued till next morning! And is it now time to dance?

It was such a joy to be part of this co operation. Thank you. Thank you  big time.

STYLED SHOOTIN TOTEUTTAJAT / PEOPLE WHO MADE THIS STYLED SHOOT

kuvat/photos @marissatammisalo
morsiuspuvut/bridal dress @ateljehera
sulhasen puku/ groom´s suit @miestenpukuhuone
MUAH @sallitimlin
kukat/flowers @penttalafloral
korut/jewerly @moshjewelry
kutsut/invitations @crocus.paperi
hääkakku/cake @the.art.of.cakes
mallit/models @minna_kosonen ja Atte Venäläinen
juhlatila/venue @valkoinensali

Erityiskiitokset Julie Flem ja Olaug Furusaeter sekä Soupster Creative Cateringin ihana Tanja! <3

Special thanks to Julie Flem and Olaug Furusaeter and Soupster Creative Catering’s lovely Tanja! <3

Share: