Suomalainen kesä ja erityisesti juhannus haluttiin tuoda kansainväliselle juhlaväelle kukkien muodossa. Ja niinpä Valkosaaren Telakka sai pöydilleen mm. koivua, vadelmaa, koiranputkea ja päivänkakkaraa sulassa sovussa eukalyptuksen kanssa. Millainen hääpari, sellaiset kukat! Morsiuskimppu sidottiin niittymäiseksi ja huolettomaksi, sellaiseksi jonka voisi kuvitella aamulla sitovansa niityltä löytyvistä materiaaleista matkalla vihkipaikalle.

The happy couple wanted to introduce Finnish summer, especially midnight summer’s eve, to their international guests. And so the florals at Valkosaaren Telakka were of birch, raspberry, cow parsley and daisies, accompanied by different varieties of eucalyptus. Perfect match for a perfect couple! The bridal bouquet was very laid back yet festive,  the kind you could imagine the lovely bride foraging from the meadow on the morning of her wedding.

Hääpäivänä suomalainen kesä näytti parastaan, ja vaikka meillä yleensä juhannuksena tuppaa olemaan sateista ja kylmää, olin iloinen että perinteinen suomalainen juhannussää loisti poissaolollaan. Ihanaa yhteistä matkaa, A&F, ja kiitos luottamuksesta.

Weather on wedding day was anything but typical Finnish midnight summer’s eve’s weather, and although it traditionally is cold and rainy on midnight summer’s eve, I was so happy we could skip that tradition now. A wonderfully happy life’s journey together, A&F, and thank you for the trust.

Share: