Yksi elämän suurista päätöksistä on se, haluaako jakaa elämänsä toisen ihmisen kanssa. Kun se päätös on tehty ja sitä päätetty juhlistaa, ei ole aivan yhdentekevää, missä niitä juhlia vietetään. Yksi Helsingin vaikuttavimmista juhlatiloista on Suomenlinnan Tenalji von Fersen. Holvikattoinen, tiilistä muurattu tila sai ensimmäisellä kerralla siellä käydessäni aikaan tahattomia huokauksia. Siinä tilassa on jotain maagista! Niinpä ilahduin suuresti, kun sain ilon toteuttaa sinne kukkakoristelut A:n ja V:n hääjuhlaan.

One of life’s big decisions is to deciede if you want to spend it with someone. When that decision is made and celebration is in order, it is not indifferent where to celebrate. One of the most impressive venues in Helsinki is Tenaille von Fersen in Suomenlinna, a world heritage site just outside Helsinki. When I first visited this hall years ago, it drew some involuntary gasps immediately. There is something magical about this place! So I was very pleased when I had the pleasure to do the flowers for A and V’s wedding.

Morsiuskimppu sidottiin luonnonkukista ja viljellyistä kukista. Kevyet, iloisen niittymäiset kukat, morsiamen hankkima AINOn käsin värjätty, hurmaava silkkinauha ja täydellinen kesäinen ilma. Mitä muuta sitä kesämorsiamen kimppuun tarvitaan?

The bridal bouquet was made using natural and cultivated flowers. Airy, meadowy flowers, a charming hand dyed silk ribbon by AINO and a perfect summer day. What more can you ask for to create a summer bride’s bouquet?

Hääparilla oli selkeä näkemys siitä tunnelmasta, jonka he vieraille halusivat välittää.Eri paria olevat lautaset, hauskat, vähän boheemit ja värikkäät luonnonkukat ja viljellyt kukat yhdessä pariskunnan keräämissä erilaisissa pulloissa, purkeissa ja laseissa ja muut pienet yksityiskohdat toimivat loistavasti tilassa! On vaikea kuvitella, että illalla juhlittiin kovin muodollisissa ja jäykissä tunnelmissa. 🙂

The lovely couple had a clear idea of the amibience they wanted to create for their wedding. Plates with different patterns, fun, a bit bohemian and colorful natural and cut flowers in various pots, bottles and jars and other small details worked perfectly together in that space! It is hard to imagine that the celebration would have been anything other than laid back and relaxed. 🙂

Kiitos tuhannesti, että sain olla mukana kukkien kautta suuressa päivässänne! Ja hurjasti onnea, A&V!

A big thank you for allowing me to be part of your big day via flowers! And tons of luck, A&V!

Share: