Suomen kesä, vehreys ja valkoiset, luonnolliset kukat. Ihana morsiuspari. Ja Valkosaaren Telakka! Huippuyhdistelmä, jossa kaikki palaset loksahtelivat kohdilleen. Tumma, sopivasti hiomaton interiööri, kotimaista koivua, vähän vadelmaa, ripaus tähtiputkea ja lisävihreitä. Valkosaaren Telakka on yksi niistä harvoista paikoista, joissa tunnelma jo itsessään on niin vahva, että sinne on vaikea kuvitella juuri muunlaista kuin hyvin luonnonläheistä kukkakoristelua.

Finnish summer, greenery and white, natural flowers. A lovely couple. And Valkosaaren Telakka! A perfect combination where all pieces just fell in place. Dark, delicately unpolished interior, Finnish birch, a touch of raspberry, some astrantia and additional natural greens. Valkosaaren Telakka is one of those few places that is packed full of character, so much so that it is hard to imagine nothing but very natural flower decor.

Morsiuskukissa otettiin mukaan aksenttiväriksi hehkuva punainen, joka varattiin morsiusparin käyttöön. Kimppu sidottiin eukalyptuksesta, saniaisista, taskuruohosta, ruusuista, tähtiputkesta, leukoijasta, sulkaparsasta ja ruskuksesta. Kaasot ja bestmanit kukitettiin samaan, luonnonläheiseen tyyliin valkoisilla kukilla. Kaiken kaikkiaan kukat olivat kesäisen kevyet ja kepeät,  juuri oikeanlaiset niin morsiusparille kuin juhlapaikkaan. Kiitos luottamuksesta, J&S ja ihanaa yhteiseloa! <3

For bridal flowers we added just the perfect shade of red for the happy couple. Bridal bouquet was made of eucalyptus, ferns, thlaspi, roses, astrantia, matthiola, asparagus and ruscus. Maids of honor and bestmen wore white flowers in the same, natural style. All in all the florals were summery light and airy, a perfect match for the lovely bride and groom and for the venue. Thank you for the trust, J&S, and bif congratulations to you both! Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk!

Share: