Kasarmikadulla sijaitsee ihana pieni ravintola SPIS. Täydellinen intiimin hääjuhlan järjestämiseen! Minulla oli ilo saada suunnitella ja toteuttaa sinne vähän erilaiset, selkeät ja hyvin pitkälle morsiusparin näköiset koristelut. Suomalaisesta metsänpohjasta kasvoi ylvästä kallaa ja ryhdikästä eustomaa, ja kukat sidottiin selkeiksi, taulumaisiksi kokonaisuuksiksi. Kun ikkunan kukkataulut hiljalleen valmistuivat, pysähtyi lähes poikkeuksetta jokainen ohikulkija hymy huulilla kukkia ihastelemaan. Kukilla on ihmisiin kyllä positiivinen vaikutus!

Morsiuskukat sidottiin upeista, tummanpunaisista ruusuista – selkeää ja tyylikästä, kuinkas muutenkaan. Jos olisitte nähneet upean morsiamen, tietäisitte että mikään muu ei olisi tullut kysymykseen.

Suurkiitos ihanalle parille ja onnellista avioelämää! <3

At Kasarmikatu, Helsinki, there is a true gem of a restaurant called SPIS. Perfect for an intimate wedding party! I had the pleasure of designing and making wedding flowers with a twist, very much portraying the lovely couple in a way. Growing from Finnish forest floor we had grand calla lilies and elegant lisianthus. The florals were in crisp, painting-like form to emphasize the individual flowers. As the florals in window took shape, it was fun to watch as almost every passer by stopped to admire the flowers with a smile on their faces. Flowers do that to people!

Bridal flowers were of exquisite, deep red roses – crips and classy all the way. Had you seen the gorgeous bride, you’d know that any other option would have been wrong.

A big thank you to the lovely couple and a blissful married life together! <3

 

Share: