Tänä kesänä on ollut ilo päästä tutustumaan (itselleni) uusiin, viehättäviin hääjuhlapaikkoihin. Yksi niistä on Vuosaaressa, meren rannalla Kallvikin lahdella sijaitseva Villa Andania. Ihana puuhuvila toimii loistavasti hääjuhlissa, ja ympäristö on todella kaunis. Ja mikä parasta, sinne pääsee myös veneellä!

This summer I have had the pleasure to visit new (for me), charming venues. One of them, Villa Andania, is by the sea in northern Helsinki, Vuosaari. Lovely wooden villa works perfectly for weddings, and the surrounding nature is just wonderful. And it is accessible by boat as well!

Jos on puitteet ihanat, niin niin oli myös morsiuspari D&A. Selkeää valkoista ja vihreää, scandi boho -henkistä koristelua ja runsas morsiuskimppu olivat täydellinen valinta tälle pariskunnalle. Minulla on tapana käydä viemässä ja viimeistelemässä kukat juhlapaikalla, jotta voin varmistaa, että kaikki varmasti on kunnossa. Hääpäivän aamuna minulla oli yksi kauneimmista työpisteistä ikinä, kun pystytimme pöydän huvilan terassille ja meri kimmelsi niin kuin vaan kesäaamuna Suomessa voi!

Suurkiitos vielä D&A, että sain olla mukana päivässänne ja onnellista yhteistä elämää!

If the surroundings were lovely, so was the lovely couple D&A. Clean, crisp whites and greens in scandi boho -style and a lush wedding bouquet were a perfect choice for these two. I usually deliver and finish the flowers on site myself, just to make sure everything is in order. This time I had probably the most beautiful workstation ever! We put up a table on the terrace, with the sea sparkling as only sea can in a summer day in Finland.

A big thank you again, D&A, for letting me be a part of your day and a happy life together!

Share: