Kesä ja meri. Siinä kaksi asiaa, joista saan virtaa ja jotka ovat ihan pienestä saakka olleet lähellä sydäntä. Olen syntynyt kesällä merikaupungissa, joten ei kai se ihme ole, että ne ikään kuin kuuluvat sielunmaisemaani. Pääkaupunkiseudulla meri on ihanasti lähellä, ja Helsingin pienet saaret tarjoavat veneettömällekin mahdollisuuden päästä hiukan mantereesta irti.

Summer and sea. The two things that charge my batteries and have been close to my heart from childhood. I was born in summer on a seaside town, so I guess that explains why they kind of belong to who I am. At capital region the sea is very much present, and the small islands outside Helsinki offer possibilities to enjoy the sea, even though you don’t own a boat.

Pienellä saarella, tai oikeastaan Klippanin luodolla, sijaitsee perinteikäs, hurmaava ravintola Saaristo. Kun ryhdyimme suunnittelemaan ravintola Saaristossa pidettävien elokuisten häiden kukkia, oli toiveena hortensiaa, ruusua, pionia ja neilikkaa. Kun pionien kohtalo on joka kesä yhtä suuri arvoitus (lähinnä siis se, miten pitkä pionikausi säistä riippuen on), mietittiin myös vaihtoehtoisia kukkia pionien tilalle. Värimaailma pidettiin vaaleissa, pehmeissä sävyissä ja muotokieli klassisen tyylikkäänä. Juuri täydellisenä ihanalle morsiusparille!

In a small island in Helsinki is a beautiful restaurant, filled with tradition and charm. When we started planning the florals for the August wedding at restaurant Saaristo, the list included hydrangeas, roses, peonies and carnations. As every summer keeps us in suspence when it comes to duration of peony season (due to weather), we also had plan B in case the peonies were not available. The colour scheme was light and soft and the style classical and stylish. Just perfect for the lovely couple!

Kun häiden aika koitti, oli pioneita ennakkotiedoista poiketen vielä saatavilla ja niinpä morsian sai toivomiaan pioneita omaan kimppuunsa. Muut kukat sidottiin yhdessä etsittyjen sävyjen ja kukkalajikkeiden pohjalta täydentämään pariskunnan toivomaa tunnelmaa ja ravintolan henkeä.

Lämpimät onnittelut vielä, M&H! Ja onnekasta yhteistä elämää tästä eteenkinpäin!

As the wedding day arrived, peonies were – despite the warm summer – still available and so the bride had peonies as well in her bridal bouquet. Other flower decorations were made in tones and flower varieties we had seeked together, to add to the feeling the couple wanted to create for their reception and to complement the spirit of the restaurant.

My warm congratulations to you, M&H! And a happy life together from now on as well!

 

Share: