Raaseporissa, Snappertunassa, on yksi ehdottomia suosikkipaikkojani. Etenkin, jos haluaa järjestää rennon juhlavat häät, jonne kaikki vieraat voivat tulla jo hyvissä ajoin ja jossa kaikki saavat majoittua samassa pihapiirissä! Calliolassa juhliin tulee aivan omanlaisensa tunnelma, kun kenenkään ei tarvitse yöllä tilata taksia tai juhlapaikkaa sulkea naapureiden takia. Ja aamulla on vielä loistotilaisuus fiilistellä juhlia yhteisellä aamiaisella. Ja hei, mikä miljöö!

In Raseborg, in Snappertuna village, lies one of my favourite venue. Especially if you want to have a laid back, festive wedding, where all the guests can come in advance and where everyone can stay in the same place! Parties at Calliola can go on till the morning, as no one has to go home by taxi or the party stopped due to neighbours. And what better way to recap last night’s party than in a shared breakfast. And hey, what a milieu! 

Kun hääpari asuu ulkomailla, tapahtuu suunnittelu pääosin sähköpostitse. Se on aivan mainio tapa, inspiraatiokuvien kautta pääsee hyvin kiinni ajatuksista ja toiveista ja jos sitten on mahdollista tavata, niin on jo hyvä pohja mistä edetä. Tässäkin tapauksessa suunnitelmat laadittiin viestien kautta, kuvia läheteltiin puolin ja toisin ja vielä häiden lähestyessä puhelinpalaverissa varmisteltiin, että kaikki oli niin kuin oltiin viime vuoden puolella mietitty. Pehmeä vaaleanpunainen, hento sininen, valkoinen ja runsaat vihreät näkyivät koristelussa ja luonnon antimia käytettiin viljeltyjen kukkien ohessa. Tyylikkään luonnolliset ja romanttiset kukat istuivat Calliolan juhlatilaan ja viehättävään Snappertunan kirkkoon ja toivat oman lisänsä kauniiseen kesäiseen lauantaihin.

When the bride and groom live abroad, the planning is done mainly via emails. It is a perfect way to plan, inspiration photos give a good idea of hopes and dreams and creat a good base for a possible meeting. In this case all the planning took mostly place via email, photos were send back and forth and we had a conference call in the summer to make sure everything was as when we started planning the florals last year. Soft, blush pink, delicate blue, white and lush greens were the ingredients and material foraged from nature was used with cultivated flowers. Stylishly romantic and natural flowers were perfect for both Calliola and for picturesque Snappertuna Church and added their charm to a beautiful summer Saturday.

Lämpimät onnittelut vielä T&J ja ihanaa yhteistä elämän matkaa!

Warm congratulations T&J and a wonderful journey of life together!

Share: