Pakko se on todeta, että ihana, aurinkoinen ja lämmin kesä on ohi ja syksy on tullut tilalle. Aamuisin on viileää, tuuli navakampaa ja illat pimeitä. Päivät tuntuvat jotenkin terävämmiltä, kun valoisaa aikaa on vähemmän. Tuntuu, että kaikki tekeminen pitäisi mahduttaa aiempaa lyhyempään aikaan!

It is here. Autumn. Lovely, sun-filled and warm summer is over. Mornings are chillier, wind colder and evenings darker. The days seem sharper somehow, as the daytime gets shorter. As if you have to do all the stuff in a shorter time!

Tämä syksy on ollut jotenkin supernopea. Kesähäistä on vielä monet blogikirjoitukset kirjoittamatta, uudesta työtilasta en ole ehtinyt vielä sanallakaan mainita ja ensi viikonloppuna on jo Love me Do -häätapahtuman vuoro! Joka on siis lokakuussa. Mihin tämä aika katoaa?

This autumn has been super fast. Many lovely summer weddings are still waiting for their blog entry, my new work space is left unmentioned and next weekend it is time for Love me Do Autumn Fair. Which is in October. October! What is happening to time?

No, sen verran olen sentään ehtinyt, että kahden viikon kesäloma on nyt pidetty. Muutama pieni keikka siihen mahtui, mutta olen kyllä nauttinut siitä, ettei aamuisin ole ollut kiirettä minnekään ja iltaisin on jaksanut jopa vähän valvoa. Luonto on tänä aikana ehtinyt ottaa ison harppauksen ruskaa kohti, laittautua hehkuviin syysväreihin ennen kuin lepokausi alkaa. Ulkona on ihana kulkea ja nauttia väreistä, kirpeästä maan tuoksusta ja jaloissa kieppuvista lehdistä. Ei hassumpi aika lomailuun tämä syksy.

I had my two-week holiday. Despite a few small orders, I’ve thoroughly enjoyed lazy mornings and long evenings. Nature has taken a huge step towards the autumn colours before it is time for rest. It is delightful to walk outside, enjoying the colours, distinct smell of earth and leaves whirling around your feet. Not at all a bad time for a vacation.

Ja ehkäpä juuri tässä kohdin olikin hyvä hetken hengähtää kiireisen kesän jälkeen. Pysähtyä katsomaan hyvillä mielin taaksepäin ja sen jälkeen jatkaa matkaa reippaasti kohti uutta ja innostavaa. Ihanaa, inspiroivaa syksyä meille kaikille!

And it seems this was a perfect time to take it easy after a super busy summer. To look back with a happy smile and then continue towards something new and inspirational. A happy, inspiring autumn to all of us!

Share: