Selkeän tyylikästä ja eleganttia, tilaan sopivaa ja ajatonta. Näillä sanoilla morsiuspari kuvaili toiveitaan, kun aloimme suunnitella heidän häidensä kukkia. Häitä juhlittaisiin ravintola NJK:ssa, jossa on hyvin vahva ominaistunnelma ja jota haluttiin kunnioittaa.

Stylish and elegant, something timeless that fits in the venue. These were the happy couple’s wishes as we started planning their wedding flowers. The venue itself, restaurant NJK, has a very distinctive athmosphere we wanted to respect and enhance.

Niinpä päädyimme yksinkertaisiin erilaisista eukalyptuksista sidottuihin köynnöksiin, jotka rauhallisella värimaailmallaan korostivat pitkiä pöytiä ja loivat juhlan tuntua viemättä silti huomiota miljööstä ja ihanasta morsiusparista! Eukalyptus pidettiin mukana myös kautta linjan aina kutsuista morsiusparin kukkiin, jolloin tyyli säilyi yhtenäisenä.

So we decided to use simple wreaths, made of different varieties of eucalyptus. The wreaths emphasized the long tables and created a festive feel without overpowering the milieu and the lovely couple! Eucalyptus was used also in bridal flowers to keep the style coherent.

Hurjasti onnea vielä, Y&H! Oli ilo saada olla suuressa päivässänne mukana kukkien kautta!

Huge congratulations to you Y&H! It was a pleasure to get to be part of your important day via flowers.

Kutsut ja muut paperituotteet/invitations and other paper products: Crocus Paperi 

Share: