Jos olet aktiivinen sosiaalisen median käyttäjä, olet saattanut törmätä Instassa #perjantaipuketti in. Joka perjantai tuolla tunnisteella löytyy erilaisia uusia kukkasidontatöitä, useimmiten kimppuja, mutta myös kaikenlaista muuta kivaa ja inspiroivaa! Jos jostain syystä et ihan joka perjantai kipaise ostamassa tuoreita viikonloppukukkia kotiin (nopein tapa saada koti viihtyisäksi!), käy kurkkaamassa perjantaipuketit somesta. Ja hei, saa postailla niitä omia perjantaipuketteja, itse tehtyjä tai ostettuja. Olisipa hauska nähdä, millainen on oma tämän perjantain pukettisi!

Minun tämänviikkoinen #perjantaipuketti ni onkin melko turvallisessa paikassa, vai mitä? 🙂

If you are active in social media, you might have stumbled upon #perjantaipuketti. Every Friday you can find new beautiful, inspring floral designs under that hashtag (translating to Friday bouquet). If for some reason you don’t buy fresh weekend flowers every Friday (which is by the way the easiest way to make your home look beautiful) , go check out Friday bouquets in social media. And it is quite ok to post a photo of your #perjantaipuketti. What does it look like this Friday?

My Friday bouquet (found in Instastories) is quite safe today, don’t you think? 🙂

Tässä alla olevassa kuvassa on ihka ensimmäinen #perjantaipuketti. The very first #perjantaipuketti in this photo. 🙂

 

Share: