Kesä on jo kaukana, ja alkusyksystäkin on vierähtänyt tovi. Syyskuun alussa vietettiin Suomenlinnassa, Pirunkirkon juhlatilassa, hehkuvissa väreissä T:n ja H:n häät. Ripaus merihenkisyyttä yhdistettynä Pirunkirkon vaaleisiin seiniin, tuikkuihin ja värikylläisiin kukkiin olivat täydellinen yhdistelmä!

Summer is long gone and September seems already distant. In the beginning of September T and H celebrated their wedding day at Pirunkirkko banquet hall in Suomenlinna. A few well chosen marine touches combined with light walls, tea lights and bold, colorful flowers created a perfect match!

Suunnittelimme yhdessä pöytien kukkakoristelut pienten lyhtyjen ympärille. Kahdelle reunalle sidotut asetelmat koostuivat pääasiassa pinkin, vaaleanpunaisen ja fuksian sävyisistä kukista, ja mukana oli ripaus oranssia antamassa särmää ja aavistuksen jo syksystäkin.

We designed the florals together around small lanterns. The arrangements were on two sides, consisting mostly of flowers in various shades of pinks and fuchsia, with a touch of orange and peach to add a feel of autumn lurking right behind the corner.

Gerberat ja germinit, morsiamen suosikit, olivat mukana niin morsiuskimpussa kuin muussakin koristelussa. Kesän vaaleiden kukkien jälkeen oli ihana sitoa värikkäitä, iloisia kukkia!

Brides favourites, gerberas and germinis played a important part in both bridal flowers and other decorations. It was such a joy to use bold, happy colors after summer’s pastels!

Onnellista elämän retkeä yhdessä, T&H, ja kiitos että sain olla mukana tekemässä päivästänne juuri sellaista, kuin olitte toivoneet. <3

Happy life’s journey together, T&H, and thank you for letting me be a part of your big day via flowers. <3

Share: