Se, että asuu maassa, jossa on neljä vuodenaikaa, on minusta mahtavaa. Joka vuodenajassa on omat hyvät puolensa, ja kun tarpeeksi pitkään on yhtä vuodenaikaa eletty, alan jo odottaa seuraavaa. Niin kävi tänäkin vuonna. Pitkän, aurinkoisen ja lämpimän kesän jälkeen alkoi jo vähän se vihreys tympiä. Pakko myöntää, että kun ensimmäiset keltaiset lehdet ilmestyivät, hurrasin hiljaa mielessäni. Ja sitten niitä keltaisia lehtiä alkoi näkyä lisää. Ja oransseja, ja punaisia, ja purppuraisia, ja ruskeita, ja kullanvärisiä – mikä ilotulitus! Tällä kertaa syksy laittaa kyllä parastaan ennen lepoa!

Living in a country with four distinctive seasons is awesome. Every season has its benefits and after living one season for a while you start to wait for the season to turn. Like this year. After a long, sunny and warm summer all the constant greenery started to look a bit boring. I must admit that I might have cheered quietly when the first yellow leaf appeared! And then there were more yellows, and reds, and purples and browns and golden – such an explosion of color! This time autumn dresses to its best before rest!

Share: