Kun kummityttöni Mai täytti yhdeksän, hän järjesti ystävilleen syntymäpäiväkutsut kukkateemalla. Ihania hiuskoristeita, kukkamekkoja ja kikatusta riitti talon täydeltä, kun yhdeksän nuorta neitiä juhli yhdessä. Ja sitä tyttöenergian määrää!

When my goddaughter Mai celebrated her 9th birthday, she wanted to have a party with a flower theme. And as those young ladies celebrated together, the house was filled with flower dresses, head decorations and giggles. And girl power!

Yhtenä osana synttäreitä oli kukkatatuointien teko. Yhdessä kävimme läpi, mikä kukkatatuointi oikein on ja miten sellaisen voi itse tehdä. Sitten jokainen sai valita oman mielensä mukaiset materiaalit ja hauskuus alkoi! Sormet olivat välillä niin liimassa, että kukkia tarttui enemmän niihin kuin varsinaiseen tatuointipohjaan… Lopulta kaikilla oli ainakin yksi aivan itse tehty ja suunniteltu kukkatatuointi käsivartta koristamassa. Ai että oli hauskaa puuhaa – myös työpajan vetäjälle! 🙂

As a part of the celebrations we made flower tattoos. After taking a look at what a flower tattoo actually was and how to make one, the girls got to choose materials to their own liking and the fun started! At times they had so much glue in their fingers that most of the flowers were attached to fingers instead of the actual tattoo base…  In the end all had at least one self-made flower tattoo in their arms. Such a fun project – also for the instructor! 🙂

 

 

Share: