Jouluhan se sieltä hiljaksiin lähestyy. Täällä Espoossa on ensimmäinen oikea pakkasaamu ja aurinko paistaa kuuraisiin pensaisiin niin ihanasti, että väkisinkin hymyilyttää. Alkaa se joulun taika näkyä joka paikassa.

Joulun tunnelma on jännä juttu. Toisille se tulee koristeluista, toisille vaikkapa piparkakun ja glögin tuoksusta. Joululaulut – ihan klassikko! Kaikenlainen jouluvalmistelu, lahjojen tekeminen ja paketointi, siivoaminen, leipominen ja laittaminen on myös omiaan tuomaan sitä iloista joulumieltä.

Joulutunnelmaan pääset myös paljon toivotuissa jouluisissa työpajoissa, jotka järjestetään PFD:n luovalla studiolla (Kellonsoittajantie 6, Espoo) 15.-16.12.2018. Neljä erilaista työpajaa, pieni joulupuoti ja käsillä tekemisen riemua on tarjolla!

Kas tässä! Lämpimästi tervetuloa mukaan tekemään ja tunnelmoimaan!

 

 

Jouluinen, runsas kranssi kruunaa joulunajan ja viimeistelee kodin jouluilmeen. Erilaisista havuista ja jouluisista materiaaleista sidomme kauniin kranssin, jonka voit koristella oman makusi mukaan. Klassisessa joulukranssissa sanonta ”more is more” on enemmän kuin paikallaan! Kranssi sopii niin ulko-oveen kuin vaikkapa joulupöydän koristeeksi.

Työpajan hinta 60 € sisältää kaiken materiaalin (kranssi + koristeet), opetuksen sekä tietysti jouluisen tarjoilun. Hyvän mielen ja onnistumisen riemun saat kaupan päälle!

Viikonlopun aikana luovalle studiolle on rakentumassa myös pieni joulupuoti, josta voit hankkia mm. valikoituja joulun ajan kukkia ja kasveja, Crocus Paperin kauniita, moderneja joulukortteja ja ravintola Vistan omaa jouluglögiä. Valikoima täydentyy koko ajan ja se päivittyy myös tapahtumasivulle.

Sitova ilmoittautuminen sähköpostitse 5.12.2018 mennessä minna@penttalafloral.fi. Kranssityöpajaan mahtuu 8 henkeä, ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Minimiosallistujamäärä on 4 henkeä. Mainitsethan mahdolliset ruoka-aineallergiasi ilmoittautumisen yhteydessä?

Tervetuloa yksin tai yhdessä nauttimaan käsillä tekemisestä ja joulunodotuksesta!

 

 

Moderni kranssityöpaja tarjoaa vaihtoehdon sinulle, joka nautit yhdessä tekemisestä, uuden oppimisesta ja luonnollisesta fiiliksestä. Valitsemme kransseihin kauden kauneimmat materiaalit ja sidomme niistä kevyet, trendikkäät kranssit. Väripaletti on rauhallinen ja luonnonläheinen.

Kransseja on kahta kokoa, pienempi ovikranssin kokoinen ja suurempi, esimerkiksi ikkunaan erinomaisesti sopiva malli. Valitse itsellesi sopiva vaihtoehto!

Yhdistämme kransseihin kuivan materiaalin lisäksi elävää materiaalia kuten eukalyptusta, sammalta ja jäkälää sekä erilaisia oksia ja risuja. Lopputuloksena syntyy persoonallinen, ajan henkinen kranssi, joka sopii erinomaisesti vaikka lahjaksi ystävälle. Tai miksi et tuplaisi hyvää mieltä ja antaisi ennakkojoululahjaksi yhteistä työpajailtaa?

Työpajan hinta 35€ (pieni kranssi)/60 € (iso kranssi) sisältää kaiken materiaalin, opetuksen sekä tietysti jouluisen tarjoilun. Hyvän mielen ja onnistumisen riemun saat kaupan päälle!

Viikonlopun aikana luovalle studiolle on rakentumassa myös pieni joulupuoti, josta voit hankkia mm. valikoituja joulun ajan kukkia ja kasveja, Crocus Paperin kauniita, moderneja joulukortteja ja ravintola Vistan omaa jouluglögiä. Valikoima täydentyy koko ajan ja se päivittyy myös tapahtumasivulle.

Sitova ilmoittautuminen sähköpostitse 5.12.2018 mennessä minna@penttalafloral.fi. Kranssityöpajaan mahtuu 8 henkeä, ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Minimiosallistujamäärä on 4 henkeä. Mainitsethan mahdolliset ruoka-aineallergiasi ilmoittautumisen yhteydessä?

Tervetuloa yksin tai yhdessä nauttimaan käsillä tekemisestä ja joulunodotuksesta!

 

 

KLASSINEN ASETELMA

Sunnuntaiaamun työpajassa nautimme kolmannen adventin tunnelmasta ja sidomme valikoiduista joulukukista ja erilaisista leikkovihreistä runsaan, pitkänmallisen asetelman. Asetelman värimaailma on joko talvisen valkovoittoinen tai jouluisen punainen. Materiaalit on valikoitu pitkäkestoisista vaihtoehdoista, ja asetelma on myös mahdollista jättää säilytettäväksi luovalle studiolle kylmätiloihin ja noutaa se lauantaina 22.12.

Työpajan hinta 60 € sisältää kaiken materiaalin, opetuksen sekä tietysti jouluisen tarjoilun. Hyvän mielen ja onnistumisen riemun saat kaupan päälle!

Viikonlopun aikana luovalle studiolle on rakentumassa myös pieni joulupuoti, josta voit hankkia mm. valikoituja joulun ajan kukkia ja kasveja, Crocus Paperin kauniita, moderneja joulukortteja ja ravintola Vistan omaa jouluglögiä. Valikoima täydentyy koko ajan ja se päivittyy myös tapahtumasivulle.

Sitova ilmoittautuminen sähköpostitse 5.12.2018 mennessä minna@penttalafloral.fi. Asetelmatyöpajaan mahtuu 8 henkeä, ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Minimiosallistujamäärä on 4 henkeä. Mainitsethan mahdolliset ruoka-aineallergiasi ilmoittautumisen yhteydessä?

Tervetuloa yksin tai yhdessä nauttimaan käsillä tekemisestä ja joulunodotuksesta!

 

 

MODERNI ASETELMA

Miltä moderni jouluasetelma näyttää? Tutustumme työpajassa ekologiseen kukkasidontaan ja sidomme kauniiseen astiaan modernin, jouluisen kukka-asetelman kauden erilaisista leikkokukista ja luonnon tarjoamista mielenkiintoisista materiaaleista. Modernilla tyylillä sidotussa asetelmassa kukat ovat vapaasti vedessä, ja asetelmaa on helppo täydentää uusilla materiaaleilla tarpeen vaatiessa.

Työpajan hinta 60 € sisältää kaiken materiaalin (leikkomateriaali + astia), opetuksen sekä tietysti jouluisen tarjoilun. Hyvän mielen ja onnistumisen riemun saat kaupan päälle!

Viikonlopun aikana luovalle studiolle on rakentumassa myös pieni joulupuoti, josta voit hankkia mm. valikoituja joulun ajan kukkia ja kasveja, Crocus Paperin kauniita, moderneja joulukortteja ja ravintola Vistan omaa jouluglögiä. Valikoima täydentyy koko ajan ja se päivittyy myös tapahtumasivulle.

Sitova ilmoittautuminen sähköpostitse 5.12.2018 mennessä minna@penttalafloral.fi. Asetelmatyöpajaan mahtuu 8 henkeä, ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Minimiosallistujamäärä on 4 henkeä. Mainitsethan mahdolliset ruoka-aineallergiasi ilmoittautumisen yhteydessä?

Tervetuloa yksin tai yhdessä nauttimaan käsillä tekemisestä ja joulunodotuksesta!

Share: