Kiitos te ihanat asiakkaat, joiden kanssa olen tänä vuonna saanut suunnitella kukkia iloihin ja suruihin. Upeita morsiamia ja mahtavia sulhasia, juhlien ja tilaisuuksien järjestäjiä, läheisiään viimeiselle matkalle saattavia. Kurssilaisia uutta oppimassa ja nauttimassa käsillä tekemisestä. Kukkia arjen piristykseen ja tilan kaunistamiseen. Isoja ja pieniä hetkiä, minulle merkityksellisiä kohtaamisia kanssanne. Kiitos.

Thank you to my lovely clients, with whom I have had the great pleasure of designing flowers in times of joy or sorrow. To all you beautiful brides and amazing grooms, people organising parties and events. People saying farewell to their loved ones. To you who enjoyed working with your hands, learning new skills. Flowers to light up your every day and make venues beautiful. Big and small encounters, meaningful moments together. Thank you.
Kiitos yhteistyökumppanit ja kollegat  mainiosta ja sujuvasta yhdessä tekemisestä! On hienoa, ettei tarvitse kaikkea itse osata ja ehtiä. Kiitos erilaisista projekteista, työkeikoista,  avun annosta puolin ja toisin ja asioiden jakamisesta. Onni on saada tehdä töitä lahjakkaiden ihmisten kanssa. Ja sitä paitsi yhdessä kaikki on paljon mukavampaa!
Kiitos kaikille teille, jotka täällä somemaailmassa vietätte aikaa kanssani! On ollut mukava vaihtaa ajatuksia, tutustua teihin jokaiseen (ja moniin olen saanut tänä vuonna törmätä ihan livenäkin!) ja peukutella toinen toistemme tekemisiä. Uskon vahvasti, että kun tuetaan ja kannustetaan toinen toistamme, voimme kaikki paljon paremmin. Kiitos seurasta! On ollut hieno vuosi.
Thank you all who’ve joined me in social media! It has been great sharing thoughts and ideas, to get to know you (and get to meet so many of you IRL!) and give a thumbs up at each other. I believe that by supporting and encouraging each other, we all thrive. Thanks for your company. It’s been a wonderful year!
Share: